Top 5: moderne keukens

U ziet ze ongetwijfeld steeds vaker voorbij komen: moderne keukens. Ze zijn strak, praktisch en tijdloos. Wij laten u vijf verschillende keukens zien met moderne accenten.

1. Moderne keukens met kookeiland

Een kookeiland is dé eyecatcher van uw keuken. Elke man en/of vrouw droomt hiervan.

U profiteert niet alleen van meer opbergruimte. Het is ook nog eens mogelijk om uw kookeiland om te toveren tot een bar waar u heerlijk aan kunt dineren.

In de afbeelding ziet u een eilandkeuken met een mix van landelijk en modern. De houtkleur wordt ook wel mokka gekleurd hout genoemd.

exclusieve luxe keuken

2. Greeploze moderne keukens 

Een greeploze keuken is een keuken waarbij de grepen ontbreken op die deuren en laden.

Een greeploze keuken straalt al snel rust uit, aangezien de aandacht niet meer wordt getrokken naar de grepen.

U kunt hier eindeloos mee variëren. Een witte greeploze keuken laat uw ruimte bijvoorbeeld groter lijken door de minimalistische afwerking en de frisse kleur.

3. Zwevende moderne keukens

Dé keukentrend op dit moment: zwevende moderne keukens. Het ziet er betoverend en strak uit.

Daarnaast is het erg handig als u gaat schoonmaken. U kunt namelijk eenvoudig onder de kasten schoonmaken.

Ook houdt u voldoende opbergruimte over. Heeft u toch te weinig ruimte? Dan kunt u gemakkelijk opbergruimte creëren met wandplankjes waarop u bijvoorbeeld potten met spaghetti en rijst kunt neerzetten.

4. Moderne keukens met natuurlijke materialen

Een sfeervolle keuken creëert u door natuurlijke materialen toe te voegen. Het stenen motief op de kasten maakt de moderne keuken stoerder.

Wilt u uw moderne keuken nog natuurlijker maken? Dan kunt u ervoor kiezen om planten toe te voegen. Benieuwd naar welke planten geschikt zijn voor in de keuken? Lees dan deze blog.

5. Moderne keukens met robuuste accenten 

Moderne keukens zijn van zichzelf al strak en tijdloos. Door er robuuste accenten in te verwerken, creëer je een stoer effect.

Denk bijvoorbeeld aan mat zwarte moderne keukens met een robuuste houten kasten. Op deze manier zorgt u voor een warme uitstraling.

Onze keukencollectie

Maak kennis met alle stijlen en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens