Top 5: moderne keukens

Met een tijdloos, praktisch en gestroomlijnd design zijn moderne keukens niet langer meer weg te denken. In deze blog ontdek je vijf trends die momenteel het landschap van moderne keukens bepalen.

1. Moderne keukens met kookeiland

Een kookeiland in uw keuken vormt direct een blikvanger en biedt tegelijkertijd extra opbergruimte. In de afbeelding ziet u de veelzijdige mogelijkheden van een kookeiland. Het is een verlengstuk van uw werkblad, dat tevens dienst doet als gezellige bar waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden. Het kookeiland is vormgegeven in een eigentijdse landelijke stijl, met een warm houtaccent in de kleur: ‘mokka.’

exclusieve luxe keuken

2. Greeploze moderne keukens 

Een greeploos ontwerp creëert een serene uitstraling door het weglaten van handgrepen op de keukenkasten. De variaties in greeploze ontwerpen zijn eindeloos. Een voorbeeld is de witte greeploze keuken, die de ruimte groter doet lijken vanwege de minimalistische afwerking en de frisse kleur.

3. Zwevende moderne keukens

Een betoverende trend die momenteel de aandacht trekt, zijn zwevende moderne keukens. Een zwevend ontwerp biedt voordelen tijdens het schoonmaken, zonder dat u daarvoor opbergruimte moet opofferen. Mocht u toch behoefte hebben aan extra opbergruimte, dan kan dit eenvoudig worden opgelost door het installeren van wandplanken.

4. Moderne keukens met natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen, zoals een stenen motief, dragen bij aan een sfeervolle en eigentijdse uitstraling van een keuken. Wilt u de natuurlijke sfeer in uw moderne keuken verder versterken? Overweeg dan planten toe te voegen. Bent u benieuwd naar welke planten het meest geschikt zijn voor in de keuken? Ontdek het in deze blog.

5. Moderne keukens met robuuste accenten 

Moderne keukens hebben van nature een strakke en tijdloze uitstraling. Door robuuste accenten toe te voegen, creëert een uniek en stoer effect. Een meer warme en sfeervolle uitstraling creëert u door het toevoegen van mat zwarte elementen met robuuste houten kasten.

Onze keukencollectie

Maak kennis met alle stijlen en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens