Keukenwerkbladen van topkwaliteit

Het werkblad van uw keuken wordt doorlopend gebruikt, en daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit ervan. Onze selectie keukenwerkbladen is daarom niet alleen stijlvol vormgegeven en praktisch ingericht, maar zijn boven alles slijtvast en oerdegelijk. Zo weet u zeker dat uw keuken niet alleen mooi is maar ook mooi blijft – zelfs bij het allerzwaarste gebruik.

Maak kennis met ons team

Wie is wie?

Kom kiezen

De keuze voor een werkblad hangt af van uw smaak en van de eisen die u vanuit het dagelijks gebruik stelt. Breng daarom gerust een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Hoogeveen, waar we u de beste opties kunnen laten zien die passen bij uw situatie.

Composiet

Een composieten werkblad bestaat overwegend uit kwarts; hetzelfde natuurlijke materiaal dat ook in graniet zit. Daardoor is het ook hard, en heeft het net zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is composietsteen niet puur natuur: aan de mineralen worden hars en kleurpigmenten toegevoegd. De combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is en de pigmenten maken dat een composieten blad leverbaar is in een breed een scala van tinten.

 

DecorTop

DecorTop heeft nét dat ene kleine beetje meer. De structuur is diep en het blad oogt robuust. De randen worden afgewerkt met dik laminaat in dezelfde kleur als het bladoppervlak en heeft een duidelijk voelbare structuur. De DecorTop is leverbaar in tien verschillende kleuren en kent een brede toepasbaarheid van vlakinbouw- en onderbouwspoelbakken worden toegepast. Deze ruime keuzevrijheid  maakt de mogelijkheden met DecorTop des te groter.

Evora

Een Evora werkblad geeft uw keuken sfeer. Het motief is levendig, heeft een mooie gloed en laat zich goed combineren met ieder ander materiaal. Het blad vraagt om weinig onderhoud en is heeft een warme uitstraling, die de investering meer dan waard is.

 

Fenix

Een Fenix maatwerkblad kenmerkt zich door robuustheid, vormgegeven met een extreem mat uiterlijk. Erg verrassend is dat de bladen ondanks de massieve uitstraling zijdezacht (soft touch) aanvoelen. De nanotechcoating zorgt ervoor dat de kleur nooit wegvalt omdat het materiaal niet reflecteert en het extreem matte oppervlak laat geen enkele vingerafdruk zien. Bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes zelfs vanzelf.

 

Graniet

Kiest u voor graniet, dan kiest u voor puur natuur. Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder uitgesproken en geeft sfeer aan uw keuken. In een granieten werkblad kunnen steeds weer andere patronen worden ontdekt en de tinten zijn anders met iedere lichtval. Omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, en zelfs binnen een groeve de kleur en structuur van het steen nog varieert, is ieder granieten keukenblad uniek.

Keramiek

Een keramiek werkblad is gemak in optima forma. Dit materiaal is niet alleen volkomen onderhoudsvrij, u kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken. Want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig en daarnaast beslist niet poreus. Wat dit relatief nieuwe materiaal in keukenland nog aantrekkelijker maakt voor de moderne consument is de strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

 

TopCore

Een TopCore kan tegen een stootje en is bijzonder watervast. Het werkblad bestaat uit meerdere, met fenolhars doordrenkte, lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst. Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. De kracht van TopCore zit vooral in de decoratieve bovenlaag. Bijzondere dessins die niet alleen eruitzien als bijvoorbeeld hout, textiel of steen, maar ook zo aanvoelen.

Toplaminaat

Toplaminaat (kunststof) is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het oppervlak is hard en zeer makkelijk schoon te houden. De bladen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, er is dus altijd een werkblad dat past bij uw keukenmeubelen, uw smaak en bij uw budget. Want Toplaminaat-bladen zijn er in verschillende prijsklassen, allen van zeer hoogwaardige kwaliteit en in een gunstige prijsstelling.

 

AluSplash

De AluSplash is een hittebestendig component met een matte finish en is daardoor populair voor keukenliefhebbers die houden van moderne materialen. De AluSplash is leverbaar in meerdere kleuren en varianten en is in elke moderne keuken een échte aanwinst.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op