Onze spoelbakken zijn één met het geheel

Spoelbakken zijn er in alle soorten en maten. Maar of u nu kiest voor een traditioneel glimmende spoelbak, of een meer kleurrijke variant, bij ons weet u één ding zeker: wij zorgen altijd voor de spoelbak die goed oogt en feilloos opgaat in het geheel.

Maak kennis met ons team

Wie is wie?

Wij geven graag advies

Wij geven u graag advies over welk type spoelbak en welke inbouwmethode geschikt is voor uw keukenwerkblad

Onderbouw spoelbakken

De onderbouw spoelbak oogt en voelt gelijk vertrouwd en is nog steeds de meest geleverde variant. Makkelijk in het gebruik, simpel in het onderhoud.

 

Semi-onderbouw spoelbakken

De semi-onderbouwspoelbak lijkt op een traditionele spoelbak, met één subtiel verschil. De spoelbak wordt vlak ónder de rand gemonteerd. Deze nuance geeft uw keuken net even dat ene beetje extra, waarbij u een elegant ontwerp integreert in een vlak werkgedeelte.

 

Vlakinbouw spoelbakken

Ook de vlakinbouwvariant is erg populair. De spoelbakrand wordt hierbij ingebouwd in het werkblad, waarbij de spoelbak soepel overloopt in het keukenblad. U heeft hierbij dus geen last van randen, wat niet alleen mooier oogt maar ook uiterst praktisch is in het onderhoud.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op