De keukenkraan is de finishing touch

De keukenkraan is de finishing touch van uw keuken. Zonder dat u het doorheeft wordt de kraan namelijk de hele dag doorlopend gebruikt en is daarmee een essentieel onderdeel van uw keukenervaring. Met een keuken van Uniek uit Hoogeveen zit u dan altijd goed, want aan de keuze van de kraan besteden we dezelfde aandacht als aan elk ander onderdeel van de keuken.

Maak kennis met ons team

Wie is wie?

Nooit teveel

U gebruikt liever niet meer water dan u nodig heeft. Daarom adviseren wij doorgaans kranen die voorzien zijn van een laagverbruikkeurmerk. Hiermee kunt u tot wel zeven liter water per minuut besparen.

Traditioneel of gedurfd? De keuze is aan u

Welke kraan de beste keuze is, hangt af van onder andere het gekozen werkblad en spoelbak en natuurlijk van uw smaak. De meest verkochte kranen zijn van hoogglans-chroom, die een klassieke aanblik geeft die wordt geassocieerd met een schone en hygiënische keuken.

Maar een traditionele kraan is natuurlijk maar een deel van het assortiment. Wij hebben namelijk ook meerdere kranen in ons assortiment, waarbij het kraanhuis van speelsere kleurelementen worden voorzien, zoals brons of koper. En door extra aandacht te schenken aan de keuze voor de juiste kraan, kunnen we zorgen dat uw watervoorziening exact wordt afgestemd op de uitstraling van uw keuken.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op