Functionele kasten bij keukencentrum Uniek

De kast voor elke gelegenheid

Op zoek naar een kast voor je kleding, entree of bijkeuken? Bij Uniek bieden we een uitgebreid assortiment aan functionele kasten die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Maatwerk is bij ons niet alleen belangrijk voor keukens, maar ook voor de kasten in uw garderobe of woonkamer. Of u nu behoefte heeft aan een inloopkast, een stijlvolle entree-oplossing of een praktische bijkeukenkast, wij zorgen ervoor dat elk ontwerp aansluit op uw persoonlijke stijl en ruimte. Bovendien werken we met hoogwaardige materialen en toonaangevende merken om duurzaamheid en esthetiek te garanderen.

Meer weten over de mogelijkheden voor functionele kasten? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Hoogeveen.

Neem contact op

Eerste indruk

Liggen in uw hal alle schoenen door elkaar en hangen de jassen overal behalve aan de kapstok? Denk dan eens aan een functionele garderobekast in uw entree. Direct bij binnenkomst uw jas ophangen, schoenen opbergen en de paraplu wegstoppen in een stijlvol kastensysteem, zorgt voor een opgeruimde en verzorgde binnenkomst. Laat de kasten aansluiten op uw stijl en woonruimte met ons aanbod van op maat gemaakte kasten van Selectiv.

Walk-in closet

Droomt u van een inloopkast voor het opbergen van zijn kleding, schoenen en accessoires? Ook hier biedt Uniek een maatwerk oplossing met slimme opbergsystemen voor kleding op hangers, lades of gevouwen op de plank. Maak het uzelf gemakkelijk met een uittrekelement of een geïntegreerde plek voor uw wasmanden. Lades voor uw sieraden, brillen en andere accessoires. Maak uw inloopkast af met spiegels en lichten naar wens.

inloopkast bij Uniek

Om het af te maken

Maak uw leefruimte af met een op maat gemaakte servies-, wijn- of vitrinekast. Creëer een stijlvolle plek voor uw tv, een efficiënte werkruimte of voeg een decoratieve wandplank toe aan uw woonkamer. Bij Uniek vindt u een uitgebreid assortiment aan maatwerkoplossingen: boekenkasten, dressoirs, kabinetkasten, kledingkasten, ladekasten, tv-meubels, vitrinekasten en wijnkasten.

Onze kasten en wandplanken combineren functionaliteit met esthetiek, zodat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook uw interieur verfraaien. Laat uw woonruimte stralen met op maat gemaakte kasten die aansluiten bij uw unieke stijl en behoeften. Met onze expertise en oog voor detail creëren we samen met u de ideale opbergoplossingen, voor een opgeruimde en uitnodigende leefruimte.

functionele kasten woonkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over de mogelijkheden van kasten bij Uniek? Neem dan contact op of maak een afspraak!

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team

Wie is wie?

Wij geven graag advies

Wij geven u graag advies over functionele kasten die passen bij uw stijl en woonwensen.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Op maat gemaakt voor uw ruimte

Bij Keukencentrum Uniek zijn we gespecialiseerd in maatwerk, niet alleen voor onze keukens maar ook voor kasten door het hele huis. Of het nu gaat om een inloopkast, een praktische bijkeukenoplossing of een elegante entree, wij zorgen ervoor dat elk ontwerp volledig op maat wordt gemaakt naar uw persoonlijke stijl en ruimte. Onze kasten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, waarbij duurzaamheid en esthetiek altijd voorop staan.

 

Begeleiding van A tot Z

Uniek helpt u niet alleen aan maatwerk kasten, maar begeleidt u ook van ontwerp tot installatie. We meten de ruimte bij u thuis nauwkeurig in en monteren de kasten met een ervaren specialist. Indien gewenst, organiseren wij zelfs alle bijkomende bouw- en installatiewerkzaamheden.

Bijkeuken proof

Keuken af en op zoek naar een oplossing voor uw bijkeuken? Uniek biedt naast keukens op maat ook oplossingen voor een bijkeuken op maat. Ontdek de mogelijkheden voor het opbergen van uw boodschappen, het wegwerken van afvalscheiding of de plek voor uw wasmachine en strijkplank.

Bijkeukens bij Uniek

Ontdek meer over de mogelijkheden voor uw bijkeuken bij Uniek!

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons
Maak kennis met ons team

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op