Onze merken

 


AEG biedt uitstekende keukenapparaten die niet alleen perfecte resultaten leveren, maar iedere keuken ook een grote toegevoegde waarde geven. AEG is wereldwijd toonaangevend op het gebied van apparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik. Innovatieve apparaten die zorgvuldig zijn ontwikkeld op basis van diepgaand onderzoek naar de wensen en eisen van de gebruikers.
 
 
ATAG is een van onze belangrijke leveranciers van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur. Innovaties op gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang.

Siemens maakt uw leven comfortabeler. Een keuken waarin u zich thuis voelt en die u veel werk bespaart. De materialen en de zorgvuldige afwerking van de apparaten nodigen uit tot aanraken. De moderne vormgeving van de keukenapparatuur van Siemens is beloond met tal van gerenommeerde design awards.
 
 
Al meer dan 90 jaar ontwikkelt Bauknecht hoogwaardige apparaten en technologieën die geheel aansluiten op uw wensen. Zij verrassen u graag met innovaties waarbij uw comfort en welzijn in het middelpunt staan. Maar ook een verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen hebben ze hoog in het vaandel: onze apparaten zijn een aanwinst voor een duurzaam, milieubewust huishouden en sparen daarbij uw portemonnee.
 

De huishoudelijk apparatuur van Bosch staat voor compromisloze kwaliteit, technische perfectie en de hoogste betrouwbaarheid. Premiumkwaliteit betekent voor Bosch veel meer dan hoogwaardige materialen en eersteklas afwerking. Zij concentreren zich bij elke stap - van het eerste ontwerp via het kleinste reserveonderdeel tot en met advisering en klantenservice - voor 100% met dezelfde oplettendheid, passie en nauwkeurigheid. Want alleen op die manier kunnen zij de kwaliteit garanderen waar ze bekend om staan en die van ze verwacht wordt.
 
 
Boretti is producent van kwalitatief hoogstaand en fraai vormgegeven keukenapparatuur. Veel consumenten hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met onder andere de fornuizen van Boretti en weten waar het merk voor staat: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit.

Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor uzelf? Zanussi apparaten zijn als een extra paar handen in huis. Zo kunt u doen wat u echt graag wilt en genieten van het leven. De apparaten van Zanussi gebruiken en onderhouden? Easy! Ze nemen u elke dag het zware werk uit handen. Het oogstrelende design verraadt de Italiaanse roots.
 
 
Sinds de oprichting in 1899 is het motto van Miele 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor u betekent dit de geruststellende zekerheid dat u de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt. Dit maakt Miele uniek.
 

Pelgrim is een 90-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Het assortiment van Pelgrim is zeer uitgebreid en compleet. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken; Pelgrim maakt het koken voor u makkelijker en aangenamer. Tijdens het ontwikkelingsproces van keukenapparaten volgt Pelgrim nauwkeurig diverse trends, zodat ze voor iedere interieurstijl passende keukenapparaten aan kunnen bieden.
 
 
Al meer dan 100 jaar is het merk Whirlpool wereldwijd specialist in huishoudelijke apparaten. Voortdurend onderzoek en innovatie leidt tot toonaangevend design en functionele oplossingen zodat Whirlpool steeds beter aan de wensen van de consument kan voldoen. Het assortiment biedt apparatuur om de ideale keuken te ontwerpen, wát de eisen qua gebruik en ruimte ook mogen zijn. Ecologische duurzaamheid van de producten staat hoog in het vaandel. Daarom heeft Whirlpool het Green Generation assortiment geïntroduceerd; de meest milieuvriendelijke huishoudelijke apparatuur ooit.
 

Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Het is dan ook stilte die Novy Nederland elke dag weer inspireert om met stille keukenventilatie de perfecte keukenbeleving te creëren. Een intense keukenbeleving. Passend bij de keuken van vandaag. Want de keuken is meer dan ooit een sociale plek waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Het hart van elk huis. En keukenventilatie kan bij uitstek die functie ondersteunen. Als één sterk Europees merk levert Novy daarom afzuigkappen die geurtjes, kookvocht en vet effectief afvoeren, maar die dat alles doen in stilte. Dichterbij de essentie.
 

Wave is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt als het gaat om de huidige trends. De hedendaagse ontwerpen in het Wave programma bieden een breed scala aan mogelijkheden, passend in ieder keukenontwerp, waarbij de techniek niets te wensen overlaat. Hoogwaardige, fluister zacht werkende ventilatoren die op een geruisarme wijze de keuken vrij houden van geur en damp. Dat zijn de afzuigkappen die Wave de veeleisende consument aanbiedt! Het uitgangspunt van Wave is al 17 jaar ongewijzigd gebleven en dat is een samengesteld assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten bieden aan de kritische consument op het gebied van keukenventilatie.
 

Kiest u voor ETNA, dan kiest u voor 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Elke dag opnieuw vertalen we de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken ze bij ETNA waar wat ze beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.
 

 

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor onder andere de keuken. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Het aanbod van bladmaterialen is breed  en naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keukenaccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lavanto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.
 

Doeco is opgericht door Steef Doekemeijer en startte op 1 juni 1971 met een klein team van slechts 3 mensen, een klein programma en veel enthousiasme. De naam Doeco komt van Doekemeijer en collega’s. In het begin bestond het verkoopprogramma voornamelijk uit roestvrijstalen standaard en maatwerkbladen. Later werd er een eerste mengkraan opgenomen in het programma, een wandafsluitprofiel, snijplanken en zo werd het basisprogramma steeds verder uitgebreid tot het enorme pakket van meer dan 3500 keukenaccessoires dat momenteel wordt aangeboden.
 

 

Franke Kitchen Systems is ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden. Franke Nederland produceert en levert spoelbakken, kranen, afzuigkappen, afvalsystemen, aanrechtbladen en maatwerk.

ABK InnoVent is toonaangevend in innovatieve en hoogwaardige RVS producten voor de keuken. Met een ervaren team ontwerpers en engineers worden producten ontwikkeld en geproduceerd, altijd in nauwe samenwerking met opdrachtgever en consument. Naast specialist in exclusief maatwerk en keukenventilatie biedt ABK InnoVent een unieke standaardcollectie met onder andere plafondunits, afzuigkappen, externe motoren, spoelbakken, werkbladen, i-Cooking en kookplaten.


 
   

 


Een boek vol
keukeninspiratie

Unieke voordelen

 • Ruime vakkennis,
  keukenspeciaalzaak
  sinds 1975

 • Begeleiding van A tot Z
  en altijd maatcontrole
  bij u thuis

 • Een kwestie van
  vertrouwen: wij vragen
  geen aanbetaling

 • 5 jaar garantie en
  10 jaar garantie
  op de montage

 • Ontwerp, inmeten
  en monteren door
  ervaren specialisten

 • Garantie op de
  complete keuken
  en de installatie

 • Trendsettend
  in plaats van
  trendvolgend

 • CBW waarborg,
  dus bij ons kunt u
  risicoloos kopen