hoekkeuken kopen in de showroom van uniek

Bekijk stijlvolle hoekkeukens in de showroom van Keukencentrum Uniek

Gaat u een stijlvolle nieuwe hoekkeuken kopen? In de showroom van Keukencentrum Uniek in Hoogeveen vindt u wat u zoekt. Onze keukenspeciaalzaak heeft een ruim assortiment smaakvolle hoekkeukens om te bekijken en uit te proberen. U vindt ons in Hoogeveen, aan de Galvanistraat 5.

Een ruim assortiment hoekkeukens

In de showroom van Keukencentrum Uniek vindt u een ruim groot assortiment hoekkeukens in alle mogelijke variaties. Van bescheiden tot royaal en eventueel zelfs met kookeiland: in onze showroom vindt u wat u zoekt.

 

Showroom hoekkeukens op maat geïnstalleerd

Al onze hoekkeukens worden door één van onze ervaren vakmensen bij u thuis geïnstalleerd. Hiervoor wordt uw ruimte nauwkeurig opgemeten, zodat we kunnen zorgen dat uw nieuwe keuken tot op de millimeter perfect geplaatst kan worden. Zo weten we zeker dat de installatie in één keer goed gaat en de keuken kookklaar wordt opgeleverd.

 

Elke keuken is maatwerk

Bij Keukencentrum Uniek zijn geen twee geleverde hoekkeukens hetzelfde, zelfs niet als het om showroomkeukens gaat. In onze keukenspeciaalzaak krijgt u een uitstekend beeld van ons assortiment, waarbij alle hoekkeukens tot in de details af te stemmen zijn op uw wensen. Van losse apparaten tot de opstelling en van materialen tot de inbouwapparatuur: alles is eindeloos aanpasbaar.

 

Alleen het beste van het beste

Een nieuwe keuken betekent ook nieuwe apparatuur. In onze winkel treft u alleen de allerbeste apparatuur aan, apparatuur van A-merken zoals Miele, AEG, Bora en Quooker. Van elk merk hebben we de laatste modellen, klaar om uitgeprobeerd te worden.

Bent u op zoek naar een smaakvolle én praktische keuken? Bezoek dan gerust onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen en laat u verassen.

 

Wij zijn Uniek

het team wat u helpt aan een hoekkeuken in onze showroom

Veelgestelde vragen over onze hoekkeukens showroom

 

Wat kost een hoekkeuken uit de showroom?

Onze showroomkeukens worden op maat afgewerkt en geïnstalleerd, dus de prijs is maatwerk. We nodigen u daarom van harte uit voor een bezoek aan onze showroom, voor een gesprek over wat u écht belangrijk vindt en welke keuken daarbij zoupassen.

Wordt de hoekkeuken geïnstalleerd?

Keukens van Keukencentrum Uniek worden geïnstalleerd door één van onze vakmensen. Wij doen u hiervoor een scherpe offerte.

Waar is de showroom?

U vindt onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.