showroom keuken in de showroom van keukencentrum uniek in drenthe

Showroomkeukens: korting op de keuken, niet op de service

Wij lopen graag voorop als het gaat om keukentrends en daarom vernieuwen wij met regelmaat onze showroom. Dit betekent dat er soms keukens zijn die plaats moeten maken voor nieuwe opstellingen en concepten die wij een plek willen geven in onze showroom. In deze gevallen bieden we de oude showroomkeuken aan met korting. Met de aankoop van een luxe showroomkeuken kunt u veel geld besparen en ontvangt u een hoogwaardig product tegen een eersteklas prijs.

U vindt ons aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen (Drenthe). Onderstaand wat u bij ons kunt verwachten. Let op: het gaat hier niet om het aanbod van showroomkeukens.

 

Verschillende soorten stijlen showroomkeukens

Showroomkeukens zijn er in alle soorten en maten en in een hoop verschillende stijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot exclusief. Ondanks hun verschillen hebben onze exclusieve  showroomkeukens één ding met elkaar gemeen, en dat is de zorg waarmee de keuken wordt samengesteld en geplaatst. Want die is hoogstaand, welke keuken u ook kiest.

Ruim assortiment luxe showroomkeukens

Met een showroomkeuken koopt u héél véél keuken voor weinig geld. Wij hebben een ruim assortiment in exclusieve keukens, van landelijke en zwarte keukens, tot luxe hoekkeukens. Bekijk hierboven ons assortiment en bezoek ons in Hoogeveen, Drenthe.

showroomkeuken modern bij keukencentrum uniek in hoogeveen drenthe

Uniek helpt van a tot z

Wilt u ook veel keuken voor een scherpe prijs? Dan is een exlusieve showroomkeuken de ideale oplossing. Keukencentrum Uniek in Hoogeveen helpt u van a tot z, van het eerste kopje verse koffie tot aan het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken.

Welkom in onze prachtige showroom!

Met een bezoek aan onze showroom kunt u gegarandeerd volop keukeninspiratie opdoen. In de showroomkeukens die opgesteld staan, zijn altijd de laatste trends, innovaties, materialen en keukenapparatuur verwerkt.

Ervaar het in onze 3D-bioscoop

Daarnaast hebben wij als één van de weinige keukenshowrooms in Nederland en als enige in Drenthe, een 3D-keukenbioscoop met een scherm van drie bij twee meter. Tijdens de virtuele tour wandelt u door uw eigen keuken en kunt u fronten, afstanden, tegels en details van dichtbij bekijken. Het keukenontwerp in 3D zien én beleven, geeft antwoord op vragen als: Past die afzuigkap wel bij dat kastje of is er met een kookeiland nog wel voldoende ruimte?

Specialist in showroomkeukens

Specialist in showroomkeukens

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen over onze showroomkeukens

Wordt de showroomkeuken geïnstalleerd?

Al onze keukens, dus ook onze showroomkeukens, worden op maat afgestemd op uw wensen en vakkundig geïnstalleerd. Wij doen u hiervoor een offerte inclusief montage, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Waar kan ik de showroomkeukens bekijken?

U bent welkom in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. Wij laten u graag al onze luxe modellen showroomkeukens zien. Onze keukenexpert loopt graag met u mee en vertelt u welke apparatuur in de showroomkeuken we naar uw wensen kunnen samenstellen en aanpassen.

Wat kosten de showroomkeukens bij Uniek?

Ook onze showroomaanbiedingen worden geleverd als maatwerk, dus noemen we geen standaardprijzen op onze website. Neem gerust een kijkje bij ons assortiment en kom gerust langs voor een scherpe offerte.