showroom keuken in de showroom van keukencentrum uniek in drenthe

Showroomkeukens: korting op de keuken, niet op de service

Wij lopen graag voorop als het gaat om keukentrends en daarom vernieuwen wij met regelmaat onze showroom. Dit betekent dat er keukens zijn die plaats moeten maken voor nieuwe opstellingen en concepten die wij een plek willen geven in onze showroom. Met de aankoop van een showroomkeuken kunt u veel geld besparen en ontvangt u een hoogwaardig product tegen een eersteklas prijs.

U vindt ons aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen (Drenthe).

Verschillende soorten stijlen showroomkeukens

Showroomkeukens zijn er in alle soorten en maten en in een hoop verschillende stijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot exclusief. Ondanks hun verschillen hebben onze showroomkeukens één ding met elkaar gemeen, en dat is de zorg waarmee de showroomkeuken wordt samengesteld en geplaatst. Want die is hoogstaand, welke keuken u ook kiest.

Ruim assortiment showroomkeukens

Met een showroomkeuken koopt u héél véél showroomkeuken voor weinig geld. Wij hebben een ruim assortiment exclusieve keuken showroom modellen, van landelijke en zwarte keukens, tot exclusieve hoekkeukens. Bekijk hierboven ons assortiment en bezoek ons in Hoogeveen, Drenthe.

showroomkeuken modern bij keukencentrum uniek in hoogeveen drenthe

Uniek helpt van a tot z

Wilt u ook veel showroomkeuken voor een scherpe prijs? Dan is een showroomkeuken de ideale oplossing. Keukencentrum Uniek in Hoogeveen helpt u van a tot z, van het eerste kopje verse koffie tot aan het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken.

Welkom in onze prachtige showroom!

Met een bezoek aan onze showroom kunt u gegarandeerd volop keukeninspiratie opdoen. In de showroomkeukens die opgesteld staan, zijn altijd de laatste trends, innovaties, materialen en keukenapparatuur verwerkt.

Ervaar het in onze 3D-bioscoop

Daarnaast hebben wij als één van de weinige keukenshowrooms in Nederland en als enige in Drenthe, een 3D-keukenbioscoop met een scherm van drie bij twee meter. Past die afzuigkap wel bij dat kastje?

Is er met een kookeiland nog wel voldoende ruimte in onze nieuwe showroomkeuken? Het keukenontwerp in 3D zien én beleven, geeft antwoord op al uw vragen. U wandelt virtueel door uw keuken en kunt fronten, afstanden, tegels en details van dichtbij bekijken.

Specialist in showroomkeukens
Specialist in showroomkeukens

Veelgestelde vragen over onze showroomkeukens

Wordt de showroomkeuken geïnstalleerd?

Al onze keukens, dus ook onze showroomkeukens, worden op maat afgestemd op uw wensen en vakkundig geïnstalleerd. Wij doen u hiervoor een offerte inclusief montage, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Waar kan ik de showroomkeukens bekijken?

U bent welkom in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. Wij laten u graag al onze modellen showroomkeukens zien. Onze keukenexpert loopt graag met u mee en vertelt u welke apparatuur in de showroomkeuken we naar uw wensen kunnen samenstellen en aanpassen.

Wat kosten de showroomkeukens bij Uniek?

Ook onze showroomaanbiedingen worden geleverd als maatwerk, dus noemen we geen standaardprijzen op onze website. Neem gerust een kijkje bij ons assortiment en kom gerust langs voor een scherpe offerte.