Showroomkeukens in Drenthe

Bij ons staat het volgen van de nieuwste keukentrends voorop, wat zich vertaalt in regelmatige vernieuwing van onze showroom. 

Hierdoor moeten sommige keukens plaatsmaken voor nieuwe opstellingen en concepten die wij graag aan u willen tonen. Door de aanschaf van een showroomkeuken in Drenthe kunt u aanzienlijk besparen op kosten, terwijl u verzekerd bent van een hoogwaardig product tegen een voordelige prijs. 

U vindt ons op de Galvanistraat 5 in Hoogeveen, waar onze showroomkeukens in Drenthe te bewonderen zijn.

Diverse stijlen van showroomkeukens in Drenthe

Showroomkeukens zijn verkrijgbaar in talloze stijlen en varianten, van modern tot klassiek en van landelijk tot exclusief. Hoewel deze stijlen sterk van elkaar kunnen verschillen, hebben al onze showroomkeukens één belangrijk kenmerk gemeen: ze zijn met grote zorg samengesteld en geplaatst. Dit betekent dat u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit, ongeacht welke keukenstijl uw voorkeur heeft.

Een breed scala aan showroomkeukens

Met een showroomkeuken kunt u veel keuken voor weinig geld krijgen. Wij bieden een breed scala aan exclusieve showroommodellen, variërend van landelijke en zwarte keukens tot exclusieve hoekkeukens. Bekijk ons assortiment hierboven en breng een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen, Drenthe.

Keukencentrum Uniek helpt van a tot z

Wilt u ook veel showroomkeuken voor een scherpe prijs? Dan is een showroomkeuken de ideale oplossing. Keukencentrum Uniek in Hoogeveen helpt u van a tot z, van het eerste kopje verse koffie tot aan het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken.

Welkom in onze prachtige showroom!

Met een bezoek aan onze showroomkeukens in Drenthe kunt u gegarandeerd volop keukeninspiratie opdoen. In de showroom zijn altijd de laatste trends, innovaties, materialen en keukenapparatuur verwerkt. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Ervaar het in onze 3D-bioscoop

Daarnaast hebben wij als één van de weinige keukenshowrooms in Nederland en als enige in Drenthe, een 3D-keukenbioscoop met een scherm van drie bij twee meter. Past die afzuigkap wel bij dat kastje?

Is er met een kookeiland nog wel voldoende ruimte in onze nieuwe showroomkeuken? Het keukenontwerp in 3D zien én beleven, geeft antwoord op al uw vragen. U wandelt virtueel door uw keuken en kunt fronten, afstanden, tegels en details van dichtbij bekijken.

Specialist in showroomkeukens
Specialist in showroomkeukens

Veelgestelde vragen over onze showroomkeukens

Wordt de showroomkeuken geïnstalleerd?

Al onze keukens, dus ook onze showroomkeukens, worden op maat afgestemd op uw wensen en vakkundig geïnstalleerd. Wij doen u hiervoor een offerte inclusief montage, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Waar kan ik de showroomkeukens bekijken?

U bent welkom in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. Wij laten u graag al onze modellen showroomkeukens zien. Onze keukenexpert loopt graag met u mee en vertelt u welke apparatuur in de showroomkeuken we naar uw wensen kunnen samenstellen en aanpassen.

Wat kosten de showroomkeukens bij Uniek?

Ook onze showroomaanbiedingen worden geleverd als maatwerk, dus noemen we geen standaardprijzen op onze website. Neem gerust een kijkje bij ons assortiment en kom gerust langs voor een scherpe offerte.