Alleen het beste van het beste

Een keuken vraagt om een unieke combinatie van maatwerk en ervaring. Daarom werken wij alleen maar samen met gerenommeerde a-merken, die door de jaren heen hun vakmanschap hebben bewezen.

AEG-1-1

AEG is al jaren toonaangevend op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het merk staat bekend om hun unieke combinatie van innovativiteit en toepasbaarheid en geeft u zo alles wat u in een topkeuken nodig heeft. Uiteraard treft u in onze showroom altijd de nieuwste series aan.

Miele

Keukenapparatuur van Miele staat voor degelijkheid en duurzaamheid, waarbij kwaliteit en design hand in hand gaat. Wat dat betreft geldt een Miele als een écht premiummerk. Bezitters van Miele-producten zijn bovendien enthousiast over het bedieningsgemak en de duurzame prestaties van de keukenapparatuur. Uniek heeft altijd de nieuwste series in de showroom staan, zoals de 7000-serie van Miele.

miele-1-1
siemens-1-1

Keukenapparatuur van Siemens verpakt de meest moderne technologieën in een verfijnde vorm. Het resultaat is een ruime keuze uit a-klasse apparaten, die moeiteloos samengaan met elk denkbaar design.

BORA

BORA is de uitvinder van de werkbladafzuiging en is daardoor de beste in zijn soort. Afzuiginstallaties van BORA onderscheiden zich door hun combinatie van effectiviteit en innovatie en benaderen de traditionele techniek vanuit een volledig eigentijds perspectief. Alle modellen zijn ingebouwd bij keukens in de showroom van Uniek, dus bezoek ons voor een demonstratie.

BORA-1-2
Quooker-cube1-resize
Quooker

Quooker is de uitvinder van de kokendwaterkraan. De kranen van dit merk gelden als het beste van het beste en bieden veel voordelen ten opzichte van andere kokendwaterkranen. Kenmerkend voor de Quooker is de combinatie van snelheid, effectiviteit en energiezuinigheid. Niet voor niets zijn de kranen van deze fabrikant optioneel leverbaar in onze keukens.