Ontdek onze moderne en strakke keukens

Moderne keukens worden steeds populairder. Ze beschikken over veel opbergmogelijkheden en een strak design.

Benieuwd hoe u moderne en strakke keukens kunt stijlen? Wij lichten het toe.

Wanneer is een keuken modern?

Allereerst: wanneer is een keuken modern? Bij strakke keukens draait het met name om de keukenkasten.

De keukenkasten bepalen al snel de sfeer in uw keuken. Veelgebruikte kleuren voor de keukenkasten in moderne keukens zijn neutrale kleuren, zoals: wit, zwart of een aardetint.

Een moderne keuken wordt vaak afgewerkt met hoog glans of een matte finish. Wilt u dat uw keuken er strak uitziet? Dan kunt u kiezen voor greeploze keukenkasten.

 

Moderne en strakke keukens zijn tijdloos

Met moderne en strakke keukens kunt u eindeloos variëren. Het is altijd mogelijk om uw keuken een nieuwe look en feel te geven met bijvoorbeeld een nieuw kleurtje op de muur.

Ook kunt ervoor kiezen om nieuwe accessoires aan te schaffen. Wat dacht u van planten? Groen doet het altijd goed en het staat ook nog eens hartstikke leuk.

hoogglans keukens

Welke apparatuur is geschikt voor moderne en strakke keukens? 

In moderne keukens kunt u al snel denken aan minimalistisch apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een strakke, zwarte inductiekookplaat.

Dit zorgt ervoor dat de strakke keuken niet te druk oogt. Ook zou u kunnen denken aan een afzuigsysteem die in de kookplaat is verwerkt.

Apparatuur zoals een combimagnetron of stoomoven kunt u eenvoudig in de wand verwerken of achter de keukenkastjes plaatsen.

Hou moderne en strakke keukens zo minimalistisch mogelijk. U zou bijvoorbeeld een Quooker kunnen overwegen. Dit scheelt weer ruimte op uw aanrechtblad.

Onze keukencollectie

Maak kennis met alle stijlen en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens