Ontdek onze moderne en strakke keukens

De populariteit van moderne keukens groeit, dankzij hun veelzijdige opbergmogelijkheden en gestroomlijnde ontwerpen. Benieuwd hoe u moderne en strakke keukens kunt stijlen?

Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Wanneer is een keuken modern?

In moderne, gestroomlijnde keukens staat de nadruk vooral op de strakke keukenkasten, die vaak de sfeer van uw keuken bepalen. Neutrale kleuren, zoals: wit, zwart of een aardetint, doen het erg goed op de keukenkasten van een moderne keuken. Een matte of hoogglans afwerking en greeploze kasten dragen bij aan een verfijnde afwerking van uw moderne keuken.

 

Moderne en strakke keukens zijn tijdloos

Gestroomlijnde, moderne keukens bieden de mogelijkheid om eindeloos te variëren. Het toevoegen van een nieuw kleurtje op de muur of het toevoegen van moderne accessoires, doet heel veel met de look en feel van uw keuken. Ook het toevoegen van planten kan een verfrissende uitstraling aan uw keuken geven.

hoogglans keukens

Welke apparatuur is geschikt voor moderne en strakke keukens? 

Bij moderne keukens is het gebruik van minimalistische apparatuur erg goed passend. Zwarte accessoires dragen bij aan een strakke afwerking, terwijl slimme integratie van een afzuigsysteem in de kookplaat of het opnemen van de oven in de wand bijdraagt aan een gestroomlijnd keukenontwerp. Zo oogt uw keuken heel rustig. Een veelgebruikt accessoire in moderne keukens is de Quooker, die ruimtebesparend is op het aanrecht. Het resultaat is een moderne, strakke keuken met een minimalistische en serene uitstraling.

Onze keukencollectie

Maak kennis met alle stijlen en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens