Landelijke-keuken-in-pastelgroen

Landelijke showroomkeukens bij Uniek in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een landelijk showroomkeuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres bij onze showroom in Hoogeveen. Keukencentrum Uniek heeft een ruim assortiment landelijke keukens. Onze keukens zijn volledig aanpasbaar aan uw situatie en wensen, uiteraard inclusief een ruime keuze aan bijbehorende keukenapparatuur.

 

 

De keuken met uitstraling

De landelijke keukenstijl laat zich in één steekwoord samenvatten: uitstraling. De landelijke keuken is rustiek, de landelijke keuken is nostalgisch. En boven alles: de landelijke keuken is ontzettend praktisch. Kom gerust langs in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen, waar we u graag de meest uiteenlopende modellen en opstellingen kunnen laten zien.

 

De vrijheid om te kiezen

De ideale keuken is op maat samengesteld en afgestemd op hoe u uw keuken dagelijks gebruikt. Daarom gaan wij samen met u kijken naar welke keuzes het beste passen bij uw wensen. Samen kiezen we zo de gewenste opstelling, de juiste inbouwapparatuur en de te gebruiken materialen. Al onze landelijke keukens zijn namelijk volledig aan te passen, want bij Keukencentrum Uniek staat keuzevrijheid voorop.

 

Koken met de beste apparatuur

Hoe fijn u kookt, valt en staat met hoe goed de apparatuur is die u gebruikt. Daarom leveren wij uitsluitend apparatuur van a-merken, waaronder die van gerenommeerde fabrikanten als AEG, Miele en Quooker. Van elk apparaat hebben we bovendien meerdere modellen om uit te kiezen, zodat u zeker weet dat de gekozen apparatuur past bij uw wensen en uw budget.

 

Vakkundig geïnstalleerd, kookklaar opgeleverd

Natuurlijk heeft u er helemaal geen behoefte aan om zelf te beginnen aan het vervangen van uw keuken. Daarom verzorgen wij de installatie van uw landelijke keuken, inclusief het plaatsen en het aansluiten van kabels en leidingen. Ook hierbij kiezen we voor een persoonlijke en vakkundige benadering. Als voorbereiding meten we uw ruimte nauwkeurig op, zodat we de plaatsing tot op de millimeter kunnen voorbereiden. Op de dag van de installatie zorgen we voor een professionele plaatsing, werken die plaatsing vakkundig af, en leveren de keuken kookklaar op.

 

Onze Unieke service

Bij Keukencentrum Uniek staan onze klanten voorop. Onze servicebeloftes:

  • Professionaliteit: Een keuken installeren vereist precisie. Daarom wordt elke keuken op maat geïnstalleerd door een medewerker met jarenlange ervaring. De kwaliteit die we nastreven durven we u ook echtte beloven: op de installatie geven we maar liefst 10 jaar garantie.
  • Geen aanbetaling: Veel showrooms vragen om een aanbetaling te doen. Wij doen daar niet aan mee. Waarom? Omdat we vinden dat een aanschaf is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. U vertrouwt ons een keuken te leveren die jarenlang meegaat? Dan vertrouwen wij u ook. Daarom vragen we u pas om te betalen nadat de keuken kookklaar is opgeleverd.
  • Lange garantie: Een keuken wordt dagelijks benut en is bedoeld om jarenlang te gebruiken. Daarom leveren we minimaal vijf jaar garantie op elke keuken. 
  • Kopersbegeleiding: Een keuken koopt u niet elke dag en daarom begeleiden we u van a tot z. Dat begint met het uitzoeken van de perfecte materialen, omvat bouw- en installatiewerkzaamheden en bevat uiteraard de nazorg. 

Onze keuken speciaalzaak in Hoogeveen

U vindt onze keuken speciaalzaak aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. In onze showroom vindt u zeeën van inspiratie, genoeg voor talloze ideeën om uit te kiezen. Bij een bezoek aan onze showroom krijgt u volop de gelegenheid om onze keukens te bekijken, precies zoals u dat wilt. Kijkt u liever op uw gemak even rond? Dat kan. Heeft u belang bij een goed advies? Ons deskundig personeel laat u graag de laatste trends, innovaties en materialen zien.

 

Tot slot: profiteer van onze landelijke showroomkeukens

Wij vervangen regelmatig onze landelijke showroomkeukens om plaats te maken voor de nieuwste modellen. Onze showroommodellen zijn dan te koop tegen een sterk gereduceerde prijs. Ook bij een showroomkeuken is onze Unieke service inbegrepen, van de advisering tot de professionele plaatsing. Kortom: u bespaart op de keuken, maar niet op de service.

 

Veelgestelde vragen over landelijke showroomkeukens:

 

Wat kost een landelijke showroomkeuken?

De prijs van onze landelijke keukens verschilt per plaatsing. Al onze keukens worden namelijk op maat samengesteld en vakkundig geplaatst. De uiteindelijke prijs is dus maatwerk, en dat is dan ook de reden dat wij geen prijzen op onze website vermelden. Wel kunnen we u beloven dat we bij elk budget een verrassend functionele en mooie keuken kunnen samenstellen. Ontdek de mogelijkheden, en bezoek onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

Verzorgen jullie de installatie?

Ja, onze keukens worden geïnstalleerd door onze eigen vakmensen. De installatie wordt even zorgvuldig voorbereid als uitgevoerd, inclusief de plaatsing en het aansluiten. Wij leveren de keuken kookklaar af en leveren maar liefst tien jaar garantie op de installatie.

Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er?

De uitbreidingsmogelijkheden zijn eindeloos. Eén van de dingen waar wij trots op zijn, is de eindeloze aanpasbaarheid van onze keukens. Zo gaan we met u meedenken over de indeling, materialen en te plaatsen inbouwapparatuur.