klassieke keuken bij keukencentrum uniek

De klassieke keuken is even tijdloos als praktisch

Een klassieke keuken combineert gemak met stijl, en betrouwbaarheid met degelijkheid. Het resultaat is een uitzonderlijk tijdloze keuken, die vertrouwt aanvoelt in elk huis. Zelfs al gaat de rest van uw interieur mee met de laatste woontrends: de klassieke keuken blijft de betrouwbare rots in de branding, en laat zich eindeloos combineren. De klassieke keuken is hiermee een praktische én verstandige keuze. Niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar.

Aanpasbaarheid als grote troef

Onze klassieke keukens hebben hun eindeloze aanpasbaarheid als grootste troef. De uitstraling mag dan tijdloos zijn, de invulling van de details is helemaal van deze tijd. Werkbladafzuiging? Heet water uit de kraan? Moderne verlichting? Alles is mogelijk én wordt door ons op maat én naar wens ingebouwd.

 

Alleen het beste is goed genoeg

Bij ons vindt u geen apparatuur van outletkwaliteit. U kookt het prettigst op de beste apparatuur en daarom worden al onze keukens geleverd met apparatuur van topmerken. Merken zoals Miele, AEG, Bora en Quooker.

Van elk apparaat hebben we meerdere modellen en varianten, die u in onze showroom bovendien naar hartenlust kunt komen uitproberen.

 

Wij helpen u met kiezen

Wie een keuken koopt, heeft nogal wat knopen om door te hakken. Dan is het wel zo fijn als u kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van Keukencentrum Uniek.

In onze showroom leiden we u graag rond alle verschillende modellen showroomkeukens en vertellen u over de voor- en nadelen van verschillende uitvoeringen en modellen. Samen met u komen we zo tot wat u zoekt: de perfecte keuken, die past bij hoe ú de keuken gaat gebruiken.

 

Kopen zonder zorgen

Een keuken koopt u niet elke dag. Daarom hebben wij als voornaamste doel: zorgen dat het traject u zo goed mogelijk bevalt. Daarom gaan we u alle zorgen uit handen nemen, want het opmeten van de ruimte tot het plaatsen (inclusief het afwerken) van de keuken en gebruiksklaar maken van de apparatuur.

Als onze medewerkers uw huis verlaten is uw keuken piekfijn opgeleverd en is alles klaar voor de eerste uitgebreide kooksessie. En dat is beloofd.

Wij zijn Uniek

Keukencentrum Uniek levert sinds 1975 klassieke keukens aan huishoudens in de hele regio. Onze benadering is gebaseerd op maatwerk en betrouwbaarheid, waarbij een belofte ook écht een belofte is. Ontmoet onze keukenexperts in onze showroom, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

 

 

Veelgestelde vragen over onze klassieke keuken

Wordt de keuken geïnstalleerd?

Jazeker, uw nieuwe klassieke keuken wordt op maat bij u geplaatst door onze ervaren medewerkers. We zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding en ditto afwerking, waarbij u van ons mag verwachten dat de installatie uiterst vlot en professioneel verloopt.

Wat is de prijs?

Wij hanteren geen standaardprijzen, want wij verkopen geen standaardkeukens. Onze keukens worden op maat afgestemd op de wensen van onze klanten en uitgerust met de apparatuur die u zelf uitzoekt.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. Al tijdens uw eerste bezoek kunnen we u een nauwkeurige indicatie geven van wat de keuken gaat kosten, en kunnen we de eerste stap zetten naar een scherpe offerte.

Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er?

Onze keukens zijn eindeloos aanpasbaar aan uw smaak en aan hoe u de keuken denkt te gaan gebruiken. Wij geven u meerdere opties om uit te kiezen voor alle facetten van uw kookervaring, zoals:

– Opstellingen
– Materialen
– Apparatuur
– Werkbladen
– Keukenkranen
– Spoelbakken