Keukenzaak Hoogeveen

Laat u informeren bij Keukencentrum Uniek in Hoogeveen. U bent van harte welkom in onze showroom, ook om alleen eventjes rond te kijken.

Wij zijn sinds 1975 een familiebedrijf in keukens. Met veel liefde en plezier helpen wij u aan een (nieuwe) keuken. We leveren maatwerk en gaan altijd voor volledige ontzorging. Mocht u het prettig vinden, dan staan wij zelfs bij u op de stoep voor alle bijkomende bouw- en installatiewerkzaamheden.

 

Droomkeuken samenstellen in Hoogeveen

Wij hebben een ruim assortiment keukens én de bijbehorende keukenapparatuur. Genoeg opties om uw droomkeuken mee samen te kunnen stellen.

Kom gerust langs bij onze keukenzaak in Hoogeveen. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering: wij helpen u van A tot Z én bieden een jarenlange nazorg.

Wij geven u alvast wat inspiratie. Zie hier een aantal van onze prachtige keukens.

De mooiste keukenapparatuur in Hoogeveen

Bij een prachtige keuken mag goed apparatuur niet ontbreken. Wij werken uitsluitend met merken die al jarenlang toonaangevend zijn op het gebied van keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan: Miele, AEG, Quooker, BORA en Siemens. Kom gerust bij ons langs voor informatie en advies in de keukenzaak in Hoogeveen.

 

Keukens in Hoogeveen

Kom langs in onze showroom aan de Galvanistraat 5 en laat u inspireren door de laatste trends en technieken. Wij hebben een aantal keukenstijlen die terugkomen in de showroom:

Bent u op zoek naar een showroomkeuken, een gloednieuwe inrichting of een vakkundige keukenrenovatie? In onze keukenzaak in Hoogeveen bent u aan het juiste adres.

 

Begeleiding van A tot Z bij Keukencentrum Uniek

In onze keukenspeciaalzaak laten we u graag alle mogelijkheden zien die wij, op het gebied van keukens, hebben. Wij achterhalen uw behoefte, adviseren en laten uw kookdromen werkelijkheid worden. Wij begeleiden u namelijk volledig bij het kopen van een keuken. Dit begint bij het eerste kopje koffie – waarbij we bespreken welke opstelling en inbouwapparatuur het beste aansluit op uw wensen – tot het ‘kookklaar’ opleveren van uw nieuwe keuken.

En heeft u in de komende jaren nog vragen of wensen? Ook dan bieden we uiteraard gepaste nazorg.

 

Wij zijn Uniek

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 koploper als het gaat om exclusieve keukens op maat. Wij staan voor luxe keukens voor een eerlijke prijs, inclusief de benodigde begeleiding bij de aankoop en plaatsing van een keuken. Ontmoet onze gepassioneerde medewerkers in onze showroom, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

 

 

Keuken showroom Drenthe

 

Veelgestelde vragen:

 

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt hier een afspraak maken. Dan nemen wij contact met u op. Mocht u liever direct iemand spreken dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Bel ons gerust op 0528 262 270

 

Wat zijn de openingstijden?

Dinsdag tot en met donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

 

Ik wil graag mijn keuken renoveren. Kan dat?

Jazeker! Daar helpen wij u graag bij. Doe alvast wat inspiratie op in onze keukenzaak in Hoogeveen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan helpen wij u graag verder.