De tijdloze keuken: uitblinker in eenvoud

Uw leven staat natuurlijk niet stil. Zaken zoals uw gezinssamenstelling en uw dagindeling veranderen wellicht van jaar tot jaar en bepalen daardoor in grote mate de keuzes die u maakt voor de inrichting van uw huis. En op weinig plekken zijn die keuzes zo goed kenbaar als in de keuken, want uiteindelijk is dit de plek waar u vele uren per week doorbrengt. Dan is het wel zo fijn als uw keuken op de toekomst is voorbereid. Met de tijdloze keuken maakt u een keuze die niet alleen nu verstandig is, maar waar u over tien jaar ook nog steeds achter zult staan.

 

Eindeloze mogelijkheid

De tijdloze keuken brengt alles wat praktisch is binnen handbereik en doet dit zonder concessies te doen aan kwaliteit of smaak. Een ruime keuzevrijheid is daarom kenmerkend voor deze keuze. Gaat u voor een staande keuken? Of heeft u een voorkeur voor zwevende elementen? Ziet u uzelf eten aan het kookeiland, waar u uw eten bereidt terwijl uw partner tegenover u zit? Het kan allemaal, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Kwaliteit staat voorop

Al onze keukens worden standaard geleverd met apparatuur van topmerken, zoals AEG, Miele, Quooker en BORA. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat.

 

Uniek maakt kiezen makkelijk

Een tijdloze keuken is een uitblinker in eenvoud, maar levert door de ongekende uitbreidingsmogelijkheden ook veel keuzes op. En wij gaan u helpen om die keuzes te maken. Graag geven we u een rondleiding in onze showroom langs de verschillende modellen en uitbreidingsmogelijkheden en laten u plaatsnemen achter de ingebouwde kookplaat. Want alleen door onze keukens te ervaren, ontdekt u welke variant uiteindelijk het beste bij u past.

 

Van plaatsing tot nazorg

En lukt het ons om samen de perfecte keuken te kiezen? Dan gaan wij voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat de keuken wordt geplaatst, inclusief de nodige voorbereiding en vereiste afwerking. En heeft u daarna nog vragen? Dan zijn wij blijvend beschikbaar voor de nodige nazorg.

Ontdek onze
tijdloze keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een tijdloze keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op