De moderne keuken: sierlijke eenvoud

De moderne keuken is strak en toch ook gezellig. Praktisch en tijdloos. Het minimalistische design creëert een overzicht en zorgt dat u de keuken gaat gebruiken zoals hij oorspronkelijk is bedoeld: als een plek om te eten, te leven en te genieten.

Veel vrijheid

De keuze voor een moderne keuken betekent dat u veel vrijheid hebt in de opstelling van de keuken. Een moderne keuken past namelijk in grote én kleine ruimtes, zowel in een hoek als over de lengte van de muur. Zelfs een u-vorm is mogelijk.

 

Eindeloos aanpasbaar

Afhankelijk van uw smaak kunnen we de keuken aanpassen aan uw specifieke wensen. Wilt u bijvoorbeeld een kookeiland? Of een keuken met een bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uniek helpt u met kiezen

Het aanbod aan moderne keukens is enorm en wij snappen dat kiezen niet makkelijk is. Gelukkig heeft Keukencentrum Uniek jarenlange ervaring met het afstemmen van keukens op de wensen van onze klanten. Wij denken met u mee over de eisen waaraan uw nieuwe keuken moet voldoen en achterhalen samen welke keuken het beste bij u past.

Het beste van het beste

Keukens van Uniek worden standaard geleverd met apparatuur van topmerken, zoals AEG, Miele, Quooker en BORA. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat.

Wij maken het makkelijk

En heeft u een keuze gemaakt? Dan zetten wij het gemak voorop en zorgen we voor een vakkundige plaatsing, afwerking en nazorg.

Ontdek onze
moderne keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Over Uniek

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij voeren onder meer keukens van de topmerken Elegante, Selectiv en Fitto; en gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een moderne keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op