De landelijke keuken: de rust van de natuur

De landelijke keuken geeft harmonie in uw huis. Organische materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling, waarbij het gebruik van klassieke vormen en subtiele details ervoor zorgen dat uw keuken een rustieke omgeving wordt. Een plek om te koken, te eten en te leven zoals u dat zelf het liefste wil.

 

 

Veel vrijheid

Een nieuwe keuken staat voor vrijheid: de vrijheid om de keuken af te stemmen op uw persoonlijke wensen, waarbij de indeling aansluit op de manier waarop u uw keuken gaat gebruiken. Kiest u voor een wandopstelling met een losstaand kookeiland, of geeft u een voorkeur aan een u-vorm met aangrenzende bar? Wij laten u graag de verschillende opties zien en stemmen de indeling van uw keuken af op uw persoonlijke voorkeur.

 

Oneindige opties

Uw keuken weerspiegelt wie u bent, en dat ziet u het beste terug in de gekozen apparatuur. Heeft u bijvoorbeeld genoeg aan een koelkast, of kiest u voor een koelvriescombinatie? Een losse waterkoker of toch liever een kokendwaterkraan? Alles kan en de mogelijkheden van personalisatie van een landelijke keuken zijn eindeloos.

 

Het beste van het beste

U bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat. Landelijke keukens van Uniek worden namelijk standaard geleverd met apparatuur van topmerken, waaronder AEG, Miele, Quooker en BORA. Voor elk apparaat hebben we meerdere series om uit te kiezen.

 

Uniek maakt het makkelijk

Een keuken koopt u niet elke dag. Dan is het fijn als u een leverancier heeft die de tijd voor u neemt en met u meedenkt. Keukencentrum Uniek heeft tientallen jaren ervaring met het afstemmen van landelijke keukens op de wensen van onze klanten.

U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen waar u onze keukens op uw gemak kunt bekijken en waar wij u meer kunnen vertellen over hoe wij de voor u perfecte landelijke keuken kunnen plaatsen.

 

Wij maken het makkelijk

En heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor gemak. Bij ons bent u namelijk zeker van een plaatsing, afwerking en nazorg.

Wat kost een landelijke keuken?

De prijs van onze landelijke keukens verschilt per plaatsing. Al onze keukens worden namelijk op maat samengesteld en vakkundig geplaatst. De uiteindelijke prijs is dus maatwerk, en dat is dan ook de reden dat wij geen prijzen op onze website vermelden. Wel kunnen we u beloven dat we bij elk budget een verrassend functionele en mooie keuken kunnen samenstellen. Ontdek de mogelijkheden, en bezoek onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

Verzorgen jullie de installatie?

Ja, onze keukens worden geïnstalleerd door onze eigen vakmensen. De installatie wordt even zorgvuldig voorbereid als uitgevoerd, inclusief de plaatsing en het aansluiten. Wij leveren de keuken kookklaar af en leveren maar liefst tien jaar garantie op de installatie.

Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er?

De uitbreidingsmogelijkheden zijn eindeloos. Eén van de dingen waar wij trots op zijn, is de eindeloze aanpasbaarheid van onze keukens. Zo gaan we met u meedenken over de indeling, materialen en te plaatsen inbouwapparatuur.

Veelgestelde vragen over de landelijke keuken

Ontdek onze
landelijke keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij voeren onder meer keukens van de topmerken Elegante, Selectiv en Fitto; en gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een moderne keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over de landelijke keuken

Wordt de keuken geïnstalleerd?

Al onze keukens worden inderdaad geïnstalleerd door een vakkundige monteur. De plaatsing wordt nauwkeurig voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt, zodat u na afloop direct kunt genieten van uw kookklaar overgeleverde keuken.

Is de keuken aanpasbaar of uitbreidbaar?

Dat is de keuken zeker. Sterker nog: de aanpasbaarheid van onze keukens is voor veel mensen dé reden om een bezoek te brengen aan onze showroom. Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze aan opstellingen, materialen en apparatuur.

Waar kan ik de landelijke keukens komen bekijken?

Onze landelijke keukens zijn te bekijken én uit te proberen in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. De koffie staat er voor u klaar.