landelijke keukens bij keukencentrum uniek

De landelijke keuken: de rust van de natuur

De landelijke keuken geeft harmonie in uw huis. Organische materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling, waarbij het gebruik van klassieke vormen en subtiele details ervoor zorgen dat uw keuken een rustieke omgeving wordt. Een plek om te koken, te eten en te leven zoals u dat zelf het liefste wil.

 

Veel vrijheid

Een nieuwe keuken staat voor vrijheid: de vrijheid om de keuken af te stemmen op uw persoonlijke wensen, waarbij de indeling aansluit op de manier waarop u uw keuken gaat gebruiken. Kiest u voor een wandopstelling met een losstaand kookeiland, of geeft u een voorkeur aan een u-vorm met aangrenzende bar? Wij laten u graag de verschillende opties zien en stemmen de indeling van uw keuken af op uw persoonlijke voorkeur.

 

Oneindige opties

Uw keuken weerspiegelt wie u bent, en dat ziet u het beste terug in de gekozen apparatuur. Heeft u bijvoorbeeld genoeg aan een koelkast, of kiest u voor een koelvriescombinatie? Een losse waterkoker of toch liever een kokendwaterkraan? Alles kan en de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Het beste van het beste

U bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat. Keukens van Uniek worden namelijk standaard geleverd met apparatuur van topmerken, waaronder AEG, Miele, Quooker en BORA. Voor elk apparaat hebben we meerdere series om uit te kiezen.

 

Uniek maakt het makkelijk

Een keuken koopt u niet elke dag. Dan is het fijn als u een leverancier heeft die de tijd voor u neemt en met u meedenkt. Keukencentrum Uniek heeft tientallen jaren ervaring met het afstemmen van keukens op de wensen van onze klanten. U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen waar u onze keukens op uw gemak kunt bekijken en waar wij u meer kunnen vertellen over hoe wij de voor u perfecte keuken kunnen plaatsen.

 

Wij maken het makkelijk

En heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor gemak. Bij ons bent u namelijk zeker van een plaatsing, afwerking en nazorg.

Ontdek onze
landelijke keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij voeren onder meer keukens van de topmerken Elegante, Selectiv en Fitto; en gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een moderne keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op