De klassieke keuken: een krachtig karakter

De klassieke keuken is vertrouwd en praktisch. Betrouwbaar en degelijk. En boven alles: de klassieke keuken is tijdloos. Het maakt namelijk niet uit aan welke interieurtrends u uw huis aanpast: de klassieke keuken gaat moeiteloos op in elk design en behoudt jaar na jaar zijn krachtige karakter. Dit maakt de klassieke keuken niet alleen een praktische keuze, het is bovendien een keuze waarmee u op de toekomst bent voorbereid.

 

Eindeloos aanpasbaar

De klassieke keuken verpakt de nieuwste keukentrends in een nostalgisch jasje. Hierbij wordt evenveel uit het verleden als het heden gebruikt. Want ook al is het design nostalgisch en vertrouwd, de invulling is natuurlijk volledig eigentijds. Kiest u voor moderne inbouwapparatuur? Een heetwaterkraan? Slimme verlichting? Alles is mogelijk én wordt door ons op maat én naar wens ingebouwd.

 

Alleen topmerken

Keukens van Uniek worden standaard geleverd met apparatuur van topmerken, zoals Quooker, BORA, AEG en Miele. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat.

 

Uniek helpt u de perfecte klassieke keuken te kiezen

Een keuken koopt u niet elke dag. En daarom wilt u een weloverwogen keuze maken voor een keuken die ook over tien jaar nog steeds past bij uw wensen. Bij Keukencentrum Uniek hebben wij jarenlange ervaring met het begeleiden van onze klanten bij de aanschaf van een nieuwe keuken. In onze showroom helpen wij u graag om een keuze te maken voor de juiste keuken. Een keuken die niet alleen nu, maar ook in de komende jaren, past bij de manier waarop de keuken in uw huishouden of gezin wordt gebruikt.

 

Samen stellen we de perfecte keuken samen

Wie een keuken koopt, heeft nogal wat knopen om door te hakken. Dan is het wel zo fijn als u kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring van Keukencentrum Uniek.

In onze showroom leiden we u graag rond alle verschillende modellen showroomkeukens en vertellen u over de voor- en nadelen van verschillende uitvoeringen en modellen. Samen met u komen we zo tot wat u zoekt: de perfecte keuken, die past bij hoe ú de keuken gaat gebruiken.

 

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Lukt het u en ons om de juiste keuken te kiezen? Dan gaan we voor u aan de slag. Wij leveren namelijk niet alleen de keuken, maar zorgen ook voor de plaatsing en de afwerking. En ontstaan er in de jaren daarna vragen of nieuwe wensen? Natuurlijk leveren we ook dan de begeleiding die u nodig heeft.

Als onze medewerkers uw huis verlaten is uw keuken piekfijn opgeleverd en is alles klaar voor de eerste uitgebreide kooksessie. En dat is beloofd.

Veelgestelde vragen over de klassieke keuken

Wat kost een klassieke keuken bij Uniek?

Wij hanteren geen standaardprijzen, want wij verkopen geen standaardkeukens. Onze keukens worden op maat afgestemd op de wensen van onze klanten en uitgerust met de apparatuur die u zelf uitzoekt.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. Al tijdens uw eerste bezoek kunnen we u een nauwkeurige indicatie geven van wat de keuken gaat kosten, en kunnen we de eerste stap zetten naar een scherpe offerte.

Wordt de keuken geïnstalleerd?

Jazeker, uw nieuwe klassieke keuken wordt op maat bij u geplaatst door onze ervaren medewerkers. We zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding en ditto afwerking, waarbij u van ons mag verwachten dat de installatie uiterst vlot en professioneel verloopt.

Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er?

Onze keukens zijn eindeloos aanpasbaar aan uw smaak en aan hoe u de keuken denkt te gaan gebruiken. Wij geven u meerdere opties om uit te kiezen voor alle facetten van uw kookervaring, zoals:

– Opstellingen
– Materialen
– Apparatuur
– Werkbladen
– Keukenkranen
– Spoelbakken

Ontdek onze
klassieke keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een klassieke keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op