een klassieke keuken bij keukencentrum uniek

De klassieke keuken: een krachtig karakter

De klassieke keuken is vertrouwd en praktisch. Betrouwbaar en degelijk. En boven alles: de klassieke keuken is tijdsloos. Het maakt namelijk niet uit aan welke interieurtrends u uw huis aanpast: de klassieke keuken gaat moeiteloos op in elk design en behoudt jaar na jaar zijn krachtige karakter. Dit maakt de klassieke keuken niet alleen een praktische keuze, het is bovendien een keuze waarmee u op de toekomst bent voorbereid.

 

Eindeloos aanpasbaar

De klassieke keuken verpakt de nieuwste keukentrends in een nostalgisch jasje. Hierbij wordt evenveel uit het verleden als het heden gebruikt. Want ook al is het design nostalgisch en vertrouwd, de invulling is natuurlijk volledig eigentijds. Kiest u voor moderne inbouwapparatuur? Een heetwaterkraan? Slimme verlichting? Alles is mogelijk.

 

Alleen topmerken

Keukens van Uniek worden standaard geleverd met apparatuur van topmerken, zoals Quooker, BORA, AEG en Miele. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat.

 

Uniek helpt u de perfecte klassieke keuken te kiezen

Een keuken koopt u niet elke dag. En daarom wilt u een weloverwogen keuze maken voor een keuken die ook over tien jaar nog steeds past bij uw wensen. Bij Keukencentrum Uniek hebben wij jarenlange ervaring met het begeleiden van onze klanten bij de aanschaf van een nieuwe keuken. In onze showroom helpen wij u graag om een keuze te maken voor de juiste keuken. Een keuken die niet alleen nu, maar ook in de komende jaren, past bij de manier waarop de keuken in uw huishouden of gezin wordt gebruikt.

 

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Lukt het u en ons om de juiste keuken te kiezen? Dan gaan we voor u aan de slag. Wij leveren namelijk niet alleen de keuken, maar zorgen ook voor de plaatsing en de afwerking. En ontstaan er in de jaren daarna vragen of nieuwe wensen? Natuurlijk leveren we ook dan de begeleiding die u nodig heeft.

Ontdek onze
klassieke keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een klassieke keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op