Houten keukens: vertrouwd modern

Houten keukens steken modern design in een vertrouwd jasje. Koken doet u voortaan in een smaakvol ontworpen omgeving, waarbij de benodigde apparatuur stijlvol is weggewerkt achter natuurlijke materialen. Dit maakt de houten keuken een goede keuze die bovendien perfect integreert met de industriële look en feel.

 

De veelzijdigheid van massief

Massief houten keukens brengen de natuur in uw woning. Hout heeft immers zijn eigen uitstraling en charme en zorgt voor een warme uitstraling. Bovendien levert hout een grote keuzevrijheid op. De keuze voor de houtsoort (met bijbehorende kleurtint en nerfoptiek) en afwerking bepalen in een hele grote mate de uitstraling van uw keuken.

Verzekerd van kwaliteit

Keukens van Uniek worden standaard geleverd met apparatuur van a-merken, zoals Quooker, BORA, AEG en Miele. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u kiest altijd voor de beste apparatuur die jarenlang mee gaat.

Uniek ontwerpt uw keuken op maat

Hout biedt bieden de mogelijkheid om uw keuken volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak, waarbij de mogelijkheden zo goed als eindeloos zijn. In onze keukenspeciaalzaak laten we u graag zien waaruit het keuzeaanbod bestaat en helpen u met het maken van een keuze. En is het eenmaal duidelijk waar uw smaakvoorkeur naar uitgaat? Wij ontwerpen uw nieuwe keuken volledig op maat, geheel in lijn met uw smaak en uw wensen.

Geplaatst én afgewerkt

Nadat wij uw keuken hebben ontworpen, zorgen wij natuurlijk ook voor de plaatsing. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige opmeting van de ruimte, verzorgen de uiteindelijke montage én dragen zorg voor een vakkundig afwerking. En ontstaan er in de jaren daarna nieuwe vragen of wensen? Dan zijn wij altijd beschikbaar om de gewenste nazorg aan u te leveren.

houten keukens bij keukencentrum uniek

Veelgestelde vragen over onze houten keukens

Hoe duur is een houten keuken?

De prijs van een keuken wordt bepaald door de keuzes die u maakt: welk materiaal, welke appratuur? Aangezien we maatwerk leveren, is de prijs van onze houten keukens gebaseerd op een offerte op maat. Neem gerust contact op of bezoek onze showroom om te ontdekken wat het kost.

Wordt de keuken geplaatst?

Jazeker, al onze keukens worden op maat geplaatst en geïnstalleerd.

Is de keuken aanpasbaar?

De grote aanpasbaarheid is hét voordeel van ons assortiment houten keukens. De opstelling, materialen en appararatuur zijn allen aanpasbaar aan uw wensen.

Ontdek onze
houten keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een houten keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op