De hoogglans keuken: stralende elegantie

Een hoogglans keuken weerspiegelt uw persoonlijkheid. Letterlijk. Spiegelende oppervlakten zorgen voor de illusie van ruimte en benadrukken daarmee de levendigheid van uw huis. Ze maken van uw keuken meer dan een plek waar het eten wordt bereid: het hoogglans design maakt van uw keuken een plek waar wordt gegeten, waar wordt ontmoet en waar wordt geleefd. Uw keuken straalt, net als u.

 

Eindeloos personaliseren

De hoogglans keuken blinkt uit in eenvoud, maar herbergt tegelijkertijd een bijna onbegrensd aantal mogelijkheden om uw keukenbenodigdheden vakkundig weg te werken. Ruimt u uw keukengerei graag buiten het zicht op; op kiest u liever voor een sierlijke uitstalling? Wilt u uw apparatuur graag op de voorgrond zetten, of juist subtiel laten wegwerken? De keuze is volledig aan u.

 

De beste apparatuur

Al onze hoogglans keukens worden standaard geleverd met apparatuur van a-merken, zoals Quooker, BORA, AEG en Miele. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u kiest altijd voor de beste apparatuur die jarenlang mee gaat.

 

Uniek helpt u met kiezen

De ruime keuzevrijheid die de hoogglans keuken u oplevert, betekent dat het uitkiezen van de perfecte keuze een spannende ontdekkingstocht wordt. En wij begeleiden u. In onze keukenspeciaalzaak ziet u de meest verrassende opstellingen en kunt u uitgebreid plaatsnemen aan het fornuis of aan het kookeiland. Een hoogglans keuken is immers niet iets wat u wilt zien, maar vooral iets wat u wilt ervaren.

 

Uniek maakt het makkelijk

Onze keukens zijn net zo uniek als uw interieur. Daarom worden al onze keukens desgewenst op maat ontworpen door onze ervaren keukenarchitect. En is het ontwerp naar wens? Dan nemen wij u alle planning uit handen, want we zorgen voor een gedegen meting, plaatsing én afwerking van uw nieuwe hoogglans keuken.

Veelgestelde vragen over onze hoogglans keukens

Wat kost een hoogglans keuken?

De prijs van onze hoogglans keuken is maatwerk. Wat het kost, hangt namelijk helemaal samen met welke materialen u wilt, welke uitbreidingsopties u kiest zijn en welke inbouwapparatuur u gaat gebruiken. Omdat onze keukens maatwerk zijn, staan er op onze website geen prijzen vermeld.

Wel willen we u van harte uitnodigen in onze showroom in Hoogeveel. Aan de Galvanistraat 5 bespreken we uw kookwensen, stellen de perfecte keuken samen en berekenen nauwkeurig wat dit kost.

Installeren jullie mijn nieuwe hoogglans keuken?

Jazeker, al onze keukens worden geleverd inclusief een vakkundige installatieservice. De installatie wordt zorgvuldig voorbereid, zodat op de dag van de plaatsing de keuken vakkundig wordt geïnstalleerd. De monteur gaat pas naar huis als de keuken kookklaar is, en we leveren op de installatie maar liefst tien jaar garantie.

 

 

Ontdek onze
hoogglans keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een hoogglans keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op