De greeploze keuken: de essentie van eenvoud

De greeploze keuken benadrukt de kunst van het weglaten. Ontdaan van overbodige opsmuk toont de keuken namelijk zijn elegantie in al zijn eenvoud. Praktisch en smaakvol: dat is de greeploze keuken in een notendop. Daarmee past de keuken moeiteloos in elk modern interieur.

Deze keukenstijl is een specialisme van Uniek. Als één van de eerste in de wijde omtrek heeft Uniek zich toegelegd op greeploze keukens.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De greeploze keuken is niet alleen stijlvol, maar boven alles ook enorm praktisch én aan te passen aan uw wensen. Gaat u voor een oven in uw kookeiland, of liever voor een oven op stahoogte in de muur? Een smaakvol ogend wijnrek op armlengteafstand van het kookeiland? En separate plek voor uw kookboeken? Het kan allemaal, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Terug naar de essentie

Door de keuken te ontdoen van onnodige hulpstukken zoals grepen en knoppen, wordt de plek waar u kookt teruggebracht naar de essentie: een plek waar u praktisch en smaakvol kunt leven en eten. Door alle overbodige elementen weg te laten, oogt de keuken strak en toch praktisch. In deze keuken heeft u alle benodigdheden binnen handbereik, wat bijdraagt aan een uiterst stijlvolle kookervaring.

Altijd apparatuur van a-klasse

Keukens van Uniek worden standaard geleverd met apparatuur van a-merken, zoals Quooker, BORA, AEG en Miele. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u kiest altijd voor de beste apparatuur die jarenlang meegaat.

Uniek helpt u met kiezen

Het ene huis is het andere niet, en hetzelfde geldt natuurlijk voor de keuken. De beste keuze is dan ook de keuze voor een keuken die de ruimte optimaal benut. Daarom gaan wij met u in gesprek en achterhalen hoe u uw keuken gebruikt en gaat gebruiken. Want alleen op die manier komen we tot het allerbeste eindresultaat: de smaakvolle keuken die het allerbeste bij u past.

Volledige ontzorging

Wij bieden u een volledige ontzorging. Onze vakmensen meten uw ruimte op en stemmen de plaatsing tot in detail met u af. Zo zorgen we namelijk voor een perfecte passing van uw keuken in uw interieur. En staat de keuken eenmaal? Dan kunt u op ons rekenen voor een perfecte afwerking en eenzelfde nazorg.

Ontdek onze
greeploze keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij voeren onder meer keukens van de topmerken Elegante, Selectiv en Fitto; en gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een greeploze keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op