De exclusieve keuken: luxe keuken met karakter

Een keuken is meer dan een plek om te koken: een keuken is een weerspiegeling van wie u bent. En nergens komt uw smaak meer tot uitdrukking dan in de exclusieve keuken. De gekozen combinatie van kwaliteit en efficiëntie leiden tot een ongekend luxe keuken, die de indruk wekt van iedereen die bij u over de vloer komt.

 

Alle mogelijkheden, alle luxe

De keuze voor een exclusieve keuken staat gelijk aan de keuze voor gemak. Alle benodigde apparaten worden efficiënt gecombineerd met het smaakvol design, waardoor de keuken even praktisch is als smaakvol ogend. Hierdoor is de exclusieve keuken niet alleen een lust voor het oog, maar ook de perfecte plek voor uw culinaire hoogstanden.

 

Eindeloos aanpasbaar

De exclusieve keuken biedt luxe, en dat schept mogelijkheden. Heel veel mogelijkheden. Want afhankelijk van hoe u de keuken gebruikt, kunnen we de invulling op maat aanpassen aan uw dagelijkse behoefte. Wilt u de keuken centraal in de ruimte hebben? Of voorzien van een kookeiland met bar? De exclusieve keuken biedt u een ongekend aantal opties om de ruimte optimaal (én verrassend!) te benutten.

 

Het beste van het beste

Al onze luxe keukens worden standaard geleverd met apparatuur van topmerken, zoals AEG, Miele, Quooker en BORA. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten om uit te kiezen, maar wat u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat.

 

Uniek droomt met u mee

Een exclusieve keuken is synoniem aan luxe en creativiteit en biedt mogelijkheden die u wellicht nog niet eens had overwogen. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de huidige indeling van uw keuken, en over de vele alternatieven voor de ouderwetse standaard van een keuken langs de lengte van de muur. Wij hebben namelijk jarenlang ervaring met het bedenken én uitvoeren van unieke en luxe keukenconcepten en zorgen samen met u voor een keuken met karakter.

 

Wij nemen u alles uit handen

Een luxe, exclusieve keuken perfect plaatsen, dat vereist maatwerk. Daarom gaan onze beste vakmensen met u  meedenken. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing van de keuken, waarbij we de planning en uitvoering volledig op ons nemen.

Ontdek onze
exclusieve keukencollectie

Bekijk

Meer luxe keukens? Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring met luxe keukens, weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een exclusieve keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op