De designkeuken: perfect tot in de kleinste details

De designkeuken is hét spektakelstuk van elk modern interieur. De designkeuken geeft een unieke en elegante afwerking en is, net als de rest van uw inrichting, altijd tot in de puntjes afgewerkt. Dit oog voor detail kenmerkt het eindresultaat: een smaakvolle én uiterst functionele keuken, passend bij uw persoonlijke smaak en voorkeur, waar sommige mensen alleen maar van kunnen dromen.

 

Eindeloos aanpasbaar

De designkeuken kenmerkt zich door het oog voor detail. Afhankelijk van uw smaak kunnen we eindeloos variëren in de mogelijke uitbreidingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervolle spiegel voor visueel spektakel vanaf het kookeiland? Asymmetrische accenten? Hangende elementen? De mogelijkheden zijn ongelimiteerd en spreken stuk voor stuk tot de verbeelding.

 

Apparatuur die jarenlang meegaat

Al onze keukens worden standaard geleverd met apparatuur van topmerken, zoals AEG, Miele, Quooker en BORA. Voor elk apparaat hebben we meerdere modellen en fabrikanten in ons assortiment, maar wat u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwalitatieve apparatuur die jarenlang meegaat.

 

Uniek helpt u met kiezen

De designkeuken schept een ongekend aantal mogelijkheden om een onuitwisbare indruk achter te laten op uw gasten, terwijl u het eten bereidt in een keuken die volledig is aangepast aan uw smaak. En omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn, helpen wij u graag met het maken van keuzes die optimaal passen bij uw smaakvoorkeur. In onze luxe showroom laten wij u dan ook graag zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Wij regelen alles

Welke keuzes u ook maakt: in de uitvoering kunt u vertrouwen op de vakkundige dienstverlening van Keukencentrum Uniek. Wij ontwerpen uw keuken op maat, zorgen voor een vakkundige plaatsing en werken uw keuken optimaal af. En heeft u na afloop nog vragen? Nieuwe wensen? U kunt bij ons terecht voor nazorg zolang u uw keuken gebruikt.

Ontdek onze
design keukencollectie

Bekijk

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

#inspiratie

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij voeren onder meer keukens van de topmerken Elegante, Selectiv en Fitto; en gaan altijd voor volledige ontzorging.

Meer over ons

Interesse in een design keuken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze
adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op