keuken met gratis montage bij uniek in hoogeveen

Keuken inclusief montage

Op zoek naar een keuken inclusief montage? Dan zit u goed bij keukencentrum Uniek in Hoogeveen. Al onze keukens worden op maat bij u thuis gemonteerd en geïnstalleerd door één van onze ervaren vakmensen. De montage wordt nauwkeurig voorbereid, waarbij we uw ruimte opmeten en zorgen dat uw nieuwe keuken tot op de millimeter perfect geplaatst kan worden.

Op maat samengesteld en geplaatst

Al onze keukens zijn maatwerk, want bij Keukencentrum Uniek in Hoogeveen staat service voorop. In onze showroom zet u de eerste stap naar de invulling van uw kookruimte en helpen wij u graag met het uitkiezen van de allerbeste materialen en apparatuur. Op basis van deze keuzes doen we u een scherpe offerte, afgestemd op uw wensen en behoefte. In de offerte nemen we álle service op, dus ook de plaatsing en de montage. U heeft dus snel duidelijkheid over de kosten voor de keuken en de montage, zonder verassingen achteraf.

Wij helpen u kiezen

Uw huis weerspiegelt wie u bent. En dat geldt natuurlijk ook voor de keuken. In onze showroom gaan we graag met u in gesprek om te achterhalen welke keuken het beste bij u past.

Hoe gebruikt u de keuken? Welke apparatuur is belangrijk, en welke juist niet? Met vragen als deze achterhalen we welke keuken het beste bij u past en kunnen zo ideeën aandragen, waaronder concepten en slimme oplossingen waar u zelf wellicht nog helemaal niet bij had stilgestaan.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die de ruimte optimaal benut en die even smaakvol is als praktisch? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

Apparatuur van topkwaliteit

Met de beste apparatuur bereikt u de beste resultaten. Daarom voorzien wij keukens uitsluitend van apparatuur van topmerken, zoals Miele, AEG en Quooker. Stuk voor stuk merken die de meest recente technologieën gebruiken en die apparatuur leveren die jarenlang mee zullen gaan. In onze showroom tonen wij u graag de nieuwste modellen en vinden, samen met u, de samenstelling die het beste bij u past.

Onze service is wat ons Uniek maakt

Koop een keuken bij Uniek en u profiteert niet alleen van onze montageservice, maar ook onze zekerheden:

  • Wij vragen niet om een aanbetaling: Veel keukenspeciaalzaken vragen u om een aanbetaling te doen. Wij niet. Een keuken kopen namelijk is een kwestie van vertrouwen. Aangezien u ons vertrouwt met de keuze en de montage, vertrouwen bij u met de betaling.
  • Wij bieden een lange garantie: Onze keukens zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. En is er in de tussentijds toch iets aan de hand? Dan staan we voor u klaar. Al onze keukens hebben vijf jaar garantie (of meer) en op de montage leveren we zelfs tien jaar garantie.
  • Wij zijn trots op ons vakmanschap: Uw nieuwe keuken wordt speciaal voor u samengesteld, geheel op maat en volgens uw wensen. We meten uw huis op, bereiden de montage vakkundig voor en bieden u alle nodige nazorg.
  • Begeleiding van A tot Z: Keukens zijn onze passie en specialiteit. Onze kennis is uw voordeel want we begeleiden u in alles wat er bij de aankoop komt kijken: van het samenstellen van de apparatuur tot de montage- en installatiewerkzaamheden.

Bezoek ons in Hoogeveen

Op zoek naar inspiratie? Die vindt u volop in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. In onze ruim opgezette winkel vindt u een grote hoeveelheid keukens en ziet u de nieuwste keukentrends. Onze showroom bekijkt u op uw gemak, of samen met ons deskundig personeel (de keuze is aan u).

Showroomkeukens, inclusief professionele montage

Regelmatig maken in onze winkel bepaalde showroommodellen plaats voor nieuwe keukens. Onze showroommodellen worden tegen een sterk gereduceerde prijs verkocht en bieden u dus een luxe nieuwe keuken voor een aantrekkelijke prijs. Ook bij onze showroomkeukens zorgen wij voor een scherpe offerte, inclusief montage en een vakkundige afwerking.

Wij zijn Uniek

 

 

Veelgestelde vragen:

 

 

Betaal ik extra voor de montage?

Al onze keukens worden op maat afgestemd op uw wensen en vakkundig geïnstalleerd. De prijs die u betaalt is inclusief montage, zodat u achteraf nooit voor een verassing komt te staan.

 

Waar kan ik jullie keukens bekijken?

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. Wij laten u graag al onze modellen zien en vertellen u graag welke materialen en apparatuur we naar uw wens kunnen samenstellen en aanpassen.

 

Wat kost een keuken bij Uniek?

Al onze keukens worden geleverd als maatwerk, dus noemen we geen standaardprijzen op onze website. Neem gerust een kijkje bij ons assortiment en kom gerust langs voor een scherpe offerte.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.