Een voorbeeld van keukenrenovatie door Uniek in Hoogeveen

Specialist keukenrenovatie in Hoogeveen

Bent u uitgekeken op uw oude keuken? Met een keukenrenovatie oogt uw keuken weer als nieuw, maar dan zonder de grote investering die hoort bij een volledige vervanging.

Keukenrenovatie als alternatief voor een nieuwe keuken

Het komt vaak voor dat de basis van uw keuken nog prima is, maar het uiterlijk is niet meer helemaal naar uw smaak. Of u bent toe aan apparatuur met de mogelijkheden van deze tijd.

In dat geval kunnen wij uw keuken grondig renoveren. De basis van de keuken blijft hetzelfde, maar het uiterlijk en de apparatuur wordt aangepast naar uw huidige eisen en wensen.

Na de keukenrenovatie oogt uw keuken alsof deze net is geplaatst, met de uiterlijke kenmerken en de handige apparatuur die u ziet bij een splinternieuwe keuken in een showroom.

Minder investeren en toch als nieuw

Keukenrenovatie is niet alleen een voordelige keuze, het is bovendien vaak ook een duurzame keuze. Wist u bijvoorbeeld dat het vervangen van een tien jaar oude koelkast doorgaans een energiebesparing van 50% oplevert?

Wij zijn specialist op het gebied van keukenrenovatie en beschikken over eigen vakmensen met veel ervaring. Van klein onderhoud tot een grote vervanging: Uniek denkt met u mee en voert de werkzaamheden uit.

Meer weten over keukenrenovatie?


Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van de adviseurs van onze keukenwinkel in Hoogeveen (Drenthe). Bel ons op 0528 262270 of

Neem contact op

Gespecialiseerd in keukenrenovatie

Wie is wie?

Specialist in
keukenrenovatie

in Hoogeveen

Maak kennis met alle stijlen
en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens

Moto Marco:
“Tot nu toe zeer professioneel en vakbekwaam geholpen. De keuken ook hier besteld…”

Alle beoordelingen