Een voorbeeld van keukenrenovatie door Uniek in Hoogeveen

Keukenrenovatie in Hoogeveen

Bent u uitgekeken op uw oude keuken? Met een keukenrenovatie oogt uw keuken weer als nieuw, maar dan zonder de grote investering die hoort bij een volledige vervanging. Uniek in Hoogeveen is specialist in renovaties en zorgt dat uw oude keuken weer als nieuw oogt.

Keukenrenovatie als alternatief voor een nieuwe keuken

Het komt vaak voor dat de basis van uw keuken nog prima is, maar dat het uiterlijk niet meer helemaal naar uw smaak is. Of uw apparatuur is verouderd en u bent dus toe aan iets nieuws met de mogelijkheden van deze tijd.

In die gevallen kunnen wij u helpen door uw keuken grondig te renoveren. De basis van de keuken blijft hetzelfde, maar het uiterlijk en de apparatuur wordt aangepast naar uw huidige eisen en wensen.

Na de keukenrenovatie oogt uw keuken alsof deze net is geplaatst, met de uiterlijke kenmerken en de handige apparatuur die u ziet bij een splinternieuwe keuken in een showroom.

Minder investeren en toch als nieuw

Keukenrenovatie is niet alleen een voordelige keuze, het is bovendien vaak ook een duurzame keuze. Wist u bijvoorbeeld dat het vervangen van een tien jaar oude koelkast doorgaans een energiebesparing van 50% oplevert?
Wij zijn specialist op het gebied van keukenrenovatie en beschikken over eigen vakmensen met veel ervaring. Van klein onderhoud tot een grote vervanging: Uniek denkt met u mee en voert de keukenrenovatie uit.

Meer weten over keukenrenovatie door Uniek in Hoogeveen?


Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van de adviseurs van onze keukenwinkel in Hoogeveen (Drenthe). Bel ons op 0528 262270 of

Neem contact op
Keukenrenovatie in Hoogeveen

Gespecialiseerd in keukenrenovatie

Wie is wie?

Specialist in
keukenrenovatie

in Hoogeveen

Maak kennis met alle stijlen
en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens

Moto Marco:
“Tot nu toe zeer professioneel en vakbekwaam geholpen. De keuken ook hier besteld…”

Alle beoordelingen

Veelgestelde vragen over keukenrenovatie in Hoogeveen

 

Wat is het voordeel van keukenrenovatie?

Met een keukenrenovatie behoudt u de basis van uw huidige keuken, maar geven wij uw keuken een make-over. Na afloop oogt en voelt uw keuken als nieuw, zonder de kosten van een volledig nieuwe keuken.

Krijg ik nieuwe apparatuur als ik kies voor keukenrenovatie?

Dat is zeker mogelijk. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de apparatuur wordt volledig aangepast aan uw huidige wensen en natuurlijk aan de eisen van deze tijd. Wist u bijvoorbeeld dat een nieuwe koelkast tot vijftig procent zuiniger kan zijn dan een ouder model?

Wat kost een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie is al snel goedkoper dan een nieuwe keuken, omdat de basis hetzelfde blijft. Wat het kost? Dat valt niet te zeggen, omdat dat afhangt van waar u voor kiest. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. We kunnen uw keuken uitrusten met de meest recente inbouwapparatuur. Ook luxe onderdelen – zoals een Bora afzuiging of een Quooker heetwaterkraan – zijn mogelijk. Kortom: bezoek gerust onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen voor een gesprek over de mogelijkheden.