showroom keuken in de showroom van keukencentrum uniek in drenthe

Keukenrenovatie Drenthe

Dankzij Keukencentrum Uniek heeft u geen nieuwe keuken nodig! Wij zorgen namelijk voor een keukenrenovatie in Drenthe en omgeving. Het is goedkoper en sneller dan een nieuwe keuken. Vaak duurt een keukenrenovatie maar een dag. Zo kunt u ‘s avonds nog genieten van uw vernieuwde keuken.

 

Wat is een keukenrenovatie?

Bij een keukenrenovatie worden kleine aanpassingen verricht waarmee de uitstraling van uw keuken volledig wordt vernieuwd. Er zijn verschillende manieren om uw keuken te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van de kleur van de kastjes of kies voor een greeploze keuken en laat uw deurknopjes verwijderen. Het is allemaal mogelijk bij de keukenrenovaties die wij doen in Drenthe en omstreken.

Keukenrenovatie of keuken vervangen?

Er zijn twee manieren om uw keuken op te knappen. U kunt kiezen voor onze keukenrenovatie in Drenthe en omstreken of u kunt een keuken op maat laten plaatsen.

Als uw keuken nog in goede staat is maar qua uitstraling niet meer voldoet aan uw eisen, dan raden wij u aan om te kiezen voor een keukenrenovatie. Dit is goedkoper dan het aanschaffen van een hele nieuwe keuken.

Is uw keuken verouderd en wilt u uw keuken anders indelen? Dan is het aanschaffen van een nieuwe keuken de beste optie. U kunt gerust een kijkje nemen in de showroom in Hoogeveen. Eén van onze medewerkers helpt u dan uw droomkeuken samen te stellen.

 

De mogelijkheden van keukenrenovatie in Drenthe

Bij Keukencentrum Uniek zijn de renovatiemogelijkheden eindeloos. Wij hebben een rijk assortiment aan keukenonderdelen. Tijdens een keukenrenovatie kunnen wij het volgende voor u aanpassen:

  • Keukendeuren
  • Deurgrepen
  • Werkbladen
  • Spoelbakken
  • Kranen
  • Inbouwapparatuur

 

Begeleiding van a tot z bij Keukencentrum Uniek

In onze keukenspeciaalzaak laten we u graag alle mogelijkheden zien die wij, op het gebied van keukens, hebben. Wij achterhalen hoe u uw keuken gebruikt, adviseren u en laten uw kookdromen werkelijkheid worden. Wij begeleiden u namelijk volledig bij het kopen van een keuken. Dit begint bij het eerste kopje koffie – waarbij we bespreken welke opstelling en inbouwapparatuur het beste aansluit op uw wensen – tot het ‘kookklaar’ opleveren van uw nieuwe keuken.

En heeft u in de komende jaren nog vragen of wensen? Ook dan bieden we uiteraard gepaste nazorg.

 

Wij zijn Uniek

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 koploper als het gaat om exclusieve keukens op maat. Wij staan voor luxe keukens voor een eerlijke prijs, inclusief de benodigde begeleiding bij de aankoop en plaatsing van een keuken. Ontmoet onze gepassioneerde medewerkers in onze showroom, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

 

 

Veelgestelde vragen over keukenrenovatie in Drenthe:

 

 

Wat kost de renovatie van een keuken?

De kosten van een keukenrenovatie liggen ongeveer tussen de 500 en 3.000 euro. Dit is uiteraard afhankelijk van wat u wilt aanpassen. De kosten van een compleet nieuwe keuken ligt tussen de 6.000 en 20.000 euro. Een keukenrenovatie is goedkoper en sneller, waardoor u minder lang in de rommel zit.

 

Wat houdt keukenrenovatie in?

Bij een keukenrenovatie worden kleine of grote aanpassingen gedaan om het uiterlijk en/of het gebruiksgemak van uw keuken te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw keukenkastjes of het vervangen van uw keukenblad.

 

Hoe lang duurt het renoveren van een keuken?

Een keukenrenovatie hoeft niet lang te duren en kan binnen 1 dag. Moet er veel gebeuren tijdens de keukenrenovatie? Dan kan het eventueel ook twee dagen duren. Het is afhankelijk van uw wensen.