Keuken speciaalzaak in Hoogeveen

Keuken speciaalzaak in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een keuken speciaalzaak in Hoogeveen? Dan bent u bij Keukencentrum Uniek aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment keukens én de bijbehorende keukenapparatuur.

Kom gerust langs, want Uniek is al sinds 1975 dé keukenspecialist van Drenthe. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering: wij helpen u van A tot Z én bieden een jarenlange nazorg.

Uw keuze, onze expertise

Een keuken koopt u natuurlijk niet elke dag. Daarom helpt keuken speciaalzaak Hoogeveen u met het maken van de keuze voor de perfecte keuken. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan en te achterhalen welke keuken aansluit op uw wensen. Samen komen we zo tot het allerbeste resultaat: een prachtige keuken die uitblinkt in smaak. Uw smaak.

Gelijk de eerste stap zetten naar een make-over van uw interieur? Bezoek dan onze keuken speciaalzaak Hoogeveen, aan de Galvanistraat 5.

 

U hoeft geen schroevendraaier aan te raken

Een keuken installeren vraagt om vakwerk. Keuken speciaalzaak Hoogeveen plaatst uw nieuwe keuken, zonder dat u zelf een schroevendraaier aan hoeft te raken.

Nadat u uw droomkeuken heeft uitgekozen, meten onze vakmensen uw huidige keuken en de omliggende ruimte op. Zo kunnen we de plaatsing tot in de kleinste details voorbereiden. Hiermee bereiken we wat u natuurlijk het allerliefste wil: een perfect geïntegreerde plaatsing, afgewerkt tot op de laatste millimeter.

 

Koken met de beste apparatuur

Met goede apparatuur kookt u het fijnst. Daarom worden al onze keukens geleverd met apparatuur van A-merken, zoals AEG, Miele en Quooker. Want alleen het beste is goed genoeg.

In onze keuken speciaalzaak vindt u van elk merk meerdere modellen om te bekijken en uit te proberen. Zo ontdekt u wat voor u belangrijk is en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

 

De Unieke service van onze keuken speciaalzaak

In onze keuken speciaalzaak staat service voorop.

  • Vakmanschap: de installatie van een keuken vraagt om vakkundigheid en inzicht. Daarom wordt elke keuken op maat geïnstalleerd door een ervaren medewerker. Hiervoor wordt de ruimte nauwkeurig opgemeten, zodat u prima weet dat de installatie vlekkeloos wordt geplaatst.

 

  • Geen aanbetaling vooraf: veel keuken speciaalzaken vragen om een aanbetaling. Wij niet. We vinden namelijk dat een samenwerking tussen u en ons is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en vragen u pas om te betalen als de keuken is geplaatst.

 

  • Lange levensduur: wij vinden dat een nieuwe keuken lang mee moet gaan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste apparatuur en materialen. En is er toch iets? Elke keuken heeft minimaal vijf jaar garantie (en op de montage is de garantie zelfs tien jaar).

 

  • Complete ontzorging: Keukens zijn onze specialiteit. En daarom beloven we u begeleiding van A tot Z, van het uitzoeken van de accessoires tot alle bouw- en installatiewerkzaamheden.

 

Onze keuken speciaalzaak in Hoogeveen

U vindt onze keuken speciaalzaak aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen. In onze showroom vindt u zeeën van inspiratie, genoeg voor talloze ideeën om uit te kiezen.

Bij een bezoek aan onze showroom krijgt u volop de gelegenheid om onze keukens te bekijken, precies zoals u dat wilt. Kijkt u liever op uw gemak even rond? Dat kan. Heeft u belang bij een goed advies? Ons deskundig personeel laat u graag de laatste trends, innovaties en materialen zien.

 

Virtueel ‘uitproberen’ in onze 3D keukenbioscoop

Tijdens een bezoek aan onze showroom nodigen we u van harte uit om aan te schuiven in misschien wel de meest bijzondere ruimte van onze winkel: de 3D Keukenbioscoop. In de 3D Keukenbioscoop maakt u een digitale tocht langs al onze keukens op en groot beeldscherm.

De presentatie is interactief, waarbij we onderdelen van de keuken kunnen vervangen om zo uw persoonlijke droomkeuken samen te stellen. Op deze manier krijgt u een hele goede indruk van de personalisatie-mogelijkheden van een keuken, waarbij u elke wijziging van dichtbij en levensgroot kunt zien.

 

Tot slot: profiteer van onze showroomaanbiedingen

Wij vervangen regelmatig onze showroommodellen om plaats te maken voor de nieuwste trends. Onze showroommodellen zijn daarom te koop, tegen een sterk gereduceerde prijs.

Bij een showroomkeuken is uiteraard onze service inbegrepen, inclusief een vakkundige plaatsing. Bij een showroomkeuken van Uniek bespaart u dus wel op de keuken, maar nooit op de service.