Keuken op maat

Een keuken op maat is bij ons standaard. Als u bij Keukencentrum Uniek komt, gaan we op zoek naar uw wensen en de mogelijkheden bij de ruimte in uw huis. In de showroom kiest u de kleuren, materialen en inbouwapparatuur. Daarna maken wij op basis van uw wensen een keuken op maat.

Op maat geïnstalleerd

We maken uw keuken precies op maat. Dus lades van bijvoorbeeld precies 97,5 cm breed, zijn geen probleem. We installeren de keuken bij u thuis. Onze monteurs zorgen ervoor dat de keuken precies wordt geplaatst zoals we hem vooraf hebben uitgetekend. Ook de afwerking van de plinten, kitnaden en de randen bij het plafond is maatwerk.

Uw ruimte wordt nauwkeurig opgemeten en de plaatsing wordt gedegen voorbereid, zodat u direct op de dag van de montage kunt genieten van uw nieuwe keuken. Zonder verrassingen achteraf, want dat is wel zo fijn.

keuken op maat in drenthe

Hoe ziet uw droomkeuken eruit?

Elke keuken die u bij ons koopt is op maat. Maar maatwerk gaat verder dan alleen de lades op een bepaalde breedte leveren. We gaan in de showroom het gesprek met u aan en proberen gezamenlijk uit te vinden wat uw droomkeuken uniek maakt. Daar gaan wij mee aan de slag. Wilt u de pannen ophangen boven de keuken? Geen probleem. Een grote kast in dezelfde stijl op een andere muur? Maken we op maat. De kasten, apparatuur, tegels, verlichting en een eventuele verbouwing verzorgen we voor u. Alles voor die droomkeuken.

 

Keuken op maat in Drenthe, service op maat

Bij Keukencentrum Uniek zijn we trots op onze ruime keuze aan keukens. Maar welke keuken u ook koopt: bij ons keukencentrum krijgt u altijd de allerbeste service van Drenthe en omstreken.

  • Vakmanschap: Een ervaren vakman verzorgt de installatie, zodat u geen omkijken heeft naar de plaatsing.
  • Geen aanbetaling: Wij werken op basis van vertrouwen. U vertrouwt ons en het vakmanschap, dus wij vertrouwen u. Daarom vragen wij als één van de weinige keukenwinkels geen aanbetaling bij een nieuwe keuken.
  • Lange levensduur: Een keuken is bedoeld om lang mee te gaan. We maken daarom uitsluitend gebruik van de allerbeste apparatuur en materialen. Dat durven we ook te garanderen. Een nieuwe keuken wordt daarom geleverd met minimaal vijf jaar garantie. De garantie op de installatie is zelfs zes jaar.
  • Service van A tot Z: Een keuken koopt u niet elke dag, dus wij bieden u volledige ontzorging. Van het aanpassen van de keuken naar uw wensen, tot de installatie en de nazorg.

Presentatie van uw virtuele keuken

Al uw wensen en plannen werken we uit in een 3D tekening. Dit verwerken we tot een virtuele tour die u bij ons in de bioscoop kunt komen bekijken. Op die manier kunt u virtueel door uw maatwerk keuken lopen, nog voordat die gemaakt wordt. Deze virtuele tour is perfect om een gevoel te krijgen bij uw toekomstige keuken en om te bekijken of we de juiste keuzes hebben gemaakt. Moeten onderdelen worden aangepast of mist u nog iets? Geen probleem! Alles is op maat, dus dat passen we gewoon aan. Is de keuken naar wens? Dan gaan we hem maken.

Een betaalbare keuken en tóch alle luxe in Drenthe

Maatwerk klinkt duur. Maar een keuken op maat hoeft niet veel duurder te zijn dan een standaardkeuken. Wij helpen u bij het maken van de keuzes die ervoor zorgen dat uw droomkeuken ook past binnen uw budget. Kom langs en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Gelijk de eerste stap zetten naar een nieuwe keuken? Bezoek dan onze showroom voor een advies op maat, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen (Drenthe).

Benieuwd naar alle stijlen keuken? Bekijk al onze keukens.