keuken op maat in drenthe

Keuken op maat in Drenthe

Keukens op maat koopt u in Drenthe bij Keukencentrum Uniek in Hoogeveen. Wij hebben een ruim assortiment keukens en stemmen uw nieuwe keuken tot in de details af op uw wensen en op de ruimte in uw huis.

 

Op maat geïnstalleerd in Drenthe

De installatie van een keuken vraagt om het nodige vakwerk. Koopt u een keuken bij Keukencentrum Uniek in Drenthe dan krijgt u niet alleen een nieuwe keuken, u krijgt bovendien service op maat. Wij verzorgen de plaatsing, van de voorbereiding tot de nazorg.

Uw ruimte wordt nauwkeurig opgemeten en de plaatsing wordt gedegen voorbereid, zodat u op de dag van de montage kunt genieten van uw nieuwe kookruimte. Zonder verassingen achteraf, want dat is wel zo fijn.

Keuken op maat in Drenthe, service op maat

Bij Keukencentrum Uniek zijn wij trots op onze ruime keuze aan keukens. Maar welke keuken u ook koopt: bij ons keukencentrum krijgt u altijd de allerbeste service van Drenthe en omstreken. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een keuken op maat.

  • Vakmanschap: Een ervaren vakman verzorgt de installatie, zodat u geen omkijken heeft naar de plaatsing.
  • Geen aanbetaling: Wij werken op basis van vertrouwen. U vertrouwt ons en het vakmanschap, dus wij vertrouwen u. Daarom vragen wij als één van de weinige keukenwinkels geen aanbetaling bij een nieuwe keuken.
  • Lange levensduur: Een keuken is bedoeld om lang mee te gaan. Heel lang. Daarom maken we uitsluitend gebruik van de allerbeste apparatuur en materialen. En dat durven we te garanderen. Een nieuwe keuken wordt daarom geleverd met minimaal vijf jaar garantie. De garantie op de installatie is zelfs zes jaar.
  • Service van A tot Z: Een keuken koopt u niet elke dag, dus wij bieden u volledige ontzorging. Van het aanpassen van de keuken aan uw wensen, tot de installatie en de nazorg.

 

Een betaalbare keuken en tóch alle luxe in Drenthe

Een keuken kopen doet u natuurlijk niet dagelijks. En daarom helpen wij u met het samenstellen van de keuken die helemaal bij u past. Samen met u achterhalen wij wat u belangrijk vindt in een keuken, en komen met een  voorstel voor een keuken op maat.

Gelijk de eerste stap zetten naar een nieuwe keuken? Bezoek dan onze showroom voor een advies op maat, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen (Drenthe).

 

Showroomaanbiedingen: topkeukens voor een meeneemprijs

Op zoek naar een afgeprijsde keuken in Drenthe? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen. Momenteel hebben wij verschillende showroomkeukens die binnenkort plaats gaan maken voor nieuwe modellen. Deze showroomkeukens worden daarom verkocht tegen een aantrekkelijke prijs.

Al onze showroomkeukens worden verkocht inclusief onze unieke service, waaronder een vakkundige plaatsing op maat bij u thuis.