Keuken op maat

Bij Keukencentrum Uniek zijn we gespecialiseerd in maatwerk keukens die perfect aansluiten bij uw huis en persoonlijke stijl. We hechten waarde aan vakmanschap en streven naar de perfectie integratie van uw keuken met de rest van uw interieur. Onze aanpak omvat maatwerk, waarbij we uw smaak en voorkeuren verwerken in het ontwerp. Bovendien bieden we een unieke service van A tot Z. We assisteren bij het opstellen van een lichtplan en coördineren de installatiewerkzaamheden, waardoor uw keukenproject soepel en zorgeloos verloopt. U kunt ervan uitgaan dat we keukens leveren met een lange levensduur, ondersteund door onze uitgebreide service.

keuken op maat in drenthe

Unieke stijlvariaties

Bij Uniek bieden we een breed scala aan stijlmogelijkheden voor maatwerkkeukens, variërend van moderne en minimalistische ontwerpen tot een meer traditionele en landelijke uitstraling. Of u nu voor strakke lijnen en eigentijdse materialen kiest of de voorkeur geeft aan warme houttinten en klassieke details, we werken al uw wensen uit in een 3D-tekening. Deze wordt omgezet in een virtueel ontwerp en u kunt deze bekijken in onze bioscoop, om voortijdig te kijken of alles naar wens is.

 

Innovatieve apparatuur

Binnen onze maatwerk keukens bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. We werken samen met hoogwaardige merken om ervoor te zorgen dat uw keuken is uitgerust met de beste en meest betrouwbare apparatuur op de markt. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste innovaties in kooktechnologie, zoals inductiekookplaten met geavanceerde functies, of naar tijdloze klassiekers zoals professionele gasfornuizen. Bij Keukencentrum Uniek bieden we een scala aan opties die aan al uw wensen voldoen.

Een betaalbare keuken en tóch alle luxe in Drenthe

Maatwerk hoeft niet duur te zijn. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het realiseren van een droomkeuken die binnen uw budget past. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies op maat, te vinden aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen (Drenthe).

Benieuwd naar alle keukenstijlen? Bekijk al onze keukens.