Keuken met Bora kopen bij Uniek in Hoogeveen

Een keuken met Bora koopt u bij Keukencentrum Uniek in Hoogeveen. Wij zijn een officieel verkooppunt van Bora en beschikken – als enige in de regio – over alle populaire variaties, inclusief de allernieuwste modellen. In onze showroom in Hoogeveen zijn alle producten van Bora te bekijken én uit te proberen, waarbij we u graag vertellen over de overeenkomsten en de verschillen tussen de verschillende variaties van deze populaire afzuiging.

 

 

Eén merk, veel keuze

Bora is dé vooraanstaande fabrikant van moderne afzuiging gecombineerd met kookzone’s. Een Bora staat voor een uitgekiende combinatie van stijl en gebruiksgemak, waarmee u moeiteloos nare geurtjes laat verdwijnen in een stijlvol afzuigsysteem. Ideaal voor als u kruidig kookt en de ruimte in een mum van tijd weer neutraal wilt laten ruiken. Met één handig apparaat voegt u een stijlvol element toe aan uw keuken, waarbij gebruiksgemak op één staat.

Een Bora-afzuigsysteem komt in meerdere variaties. De traditionele opstelling – met een afzuigkap boven de kookzone – oogt gelijk vertrouwd; maar ook de opstelling met geïntegreerde afzuiging – waarbij lucht verdwijnt in de kookzone – is even stijlvol als functioneel.

 

Bora kookplaten

Een kookplaat van Bora geeft u vrijheid: de vrijheid om te kiezen. Kookt u op inductie of liever op gas? Wilt u vier kookzones of vijf? Hoe u ook kookt: met een Bora heeft u altijd een betrouwbare en efficiënte uitvalsbasis.

 

Bora afzuiging

BORA Pure

Afzuiging van Bora betekent dat nare geurtjes uiterst efficiënt worden afgevoerd. De afzuigsystemen staan bekend om hun ongekend krachtige werking, en maken in een handomdraai de lucht weer volledig neutraal.

 

Bora kookplaat met afzuiging

BORA Classic_shakshuka

Traditionele afzuigsystemen hangen boven uw kookzone. Bora geeft hier een draai aan en maakt het mogelijk om de lucht naar beneden af te voeren, door middel van een kookplaat met afzuiging. Geuren verdwijnen hierdoor letterlijk in de kookplaat, waarmee u de ruimte uitspaart die een afzuigkap in beslag zou nemen.

 

Uw keuken met Bora professioneel geïnstalleerd

Een keuken kopen bij Keukencentrum Uniek in Hoogeveen betekent dat u van begin tot eind wordt begeleid in de aankoop van uw nieuwe keuken. Dat begint bij het kiezen van het perfecte design met het juiste type Bora, en bevat uiteraard de installatie op maat.

Uw nieuwe keuken wordt vakkundig geïnstalleerd door één van onze ervaren medewerkers, die zorgt dat de nieuwe keuken tot op de millimeter perfect wordt geplaatst. Onze vakmensen werken de plaatsing nauwkeurig af, zodat de keuken kookklaar is op het moment waarop de installateur vertrekt. En gebeurt er in de komende jaren iets? Dan komen we gewoon langs, want al onze keukens worden geleverd met standaard tien jaar garantie op de installatie.

 

Uniek in Hoogeveen is specialist in Bora

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 dé keukenspecialist van Hoogeveen en omstreken. Onze showroom is van voor tot achteren gevuld met inspiratie en talloze modellen om uit te kiezen. U krijgt volop de gelegenheid om al onze keukens te bekijken en uit te proberen, zodat u precies ontdekt wat u aanspreekt (en wat niet). En heeft u hulp nodig? Eén van onze deskundige adviseurs gaat graag met u in gesprek over hoe u uw nieuwe keuken gaat gebruiken, en geeft u adviezen die perfect aansluiten op wat u daarvoor nodig heeft.

 

Veelgestelde vragen over keukens met Bora:

Wat is de prijs van een Bora?

Wij verkopen verschillende modellen van het Bora afzuigsysteem, variërend van het instapmodel tot het krachtigste model voor professioneel gebruik. De prijs hangt af van welk model u kiest en of u kiest voor een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem. Ook de eisen die worden gesteld aan de installatie kunnen de uiteindelijke prijs bepalen. Kortom, de uiteindelijke prijs van een Bora-systeem is gebaseerd op maatwerk. We nodigen u daarom uit in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen, waar we graag met u de vele mogelijkheden en bijbehorende prijs bespreken.

 

Installeren jullie de keuken met Bora?

Jazeker: al onze keukens worden zorgvuldig geïnstalleerd door onze vakmensen. Hiervoor wordt uw ruimte nauwkeurig opgemeten, zodat we de installatie tot op de millimeter kunnen voorbereiden. Ook sluiten wij alle apparatuur aan en leveren wij de keuken kookklaar af.

 

Kan ik de Bora uitproberen?

Uiteraard is het mogelijk om zowel de kookplaat als de afzuiging van Bora uit te proberen. In onze showroom in Hoogeveen hebben wij verschillende proefopstellingen, waaraan u uitgebreid de functionaliteiten van de verschillende Bora-modellen kunt uitproberen.