keuken kopen hoogeveen

Keuken kopen in Hoogeveen

Een keuken kopen in Hoogeveen doet u bij Keukencentrum Uniek. Al sinds 1975 zijn wij dé keukenspecialist van Drenthe. Uniek aan onze werkwijze is onze persoonlijke benadering, waarmee wij u helpen van A tot Z én een jarenlange nazorg bieden.

Wij helpen u kiezen

Uw huis is even uniek als uzelf. En dat geldt natuurlijk al helemaal voor uw keuken. Daarom gaan we met u in gesprek over hoe u uw keuken gebruikt en achterhalen zo welke keuken het beste bij u past. Alleen op die manier komen we tot het beste resultaat: een smaakvolle keuken die de ruimte optimaal benut.

Op zoek naar een échte aanwinst voor uw interieur? Kom uw keuken kopen in Hoogeveen en bezoek onze showroom aan de Galvanistraat 5.

 

Inclusief installatieservice

Een keuken van Uniek betekent dat u uw kookruimte drastisch vernieuwt, zonder zelf een schroevendraaier aan te hoeven raken. Onze vakmensen meten uw ruimte thuis op en stemmen we de plaatsing tot in de kleinste details met u af. Want alleen zo bereiken we wat u natuurlijk het liefste wilt: een perfecte integratie van uw nieuwe keuken in de rest van het interieur.

 

Alleen de allerbeste apparatuur

De kookapparatuur bepaalt uw kookbeleving. Daarom worden al onze keukens standaard geleverd met apparatuur van de allerbeste merken, zoals AEG, Miele en Quooker. Van elk apparaat hebben we meerdere modellen in onze showroom om uit te kiezen, zodat u zeker weet dat uw nieuwe apparaat precies doet wat u ervan verwacht.

 

Kom uw keuken kopen bij Uniek in Hoogeveen

Onze service maakt ons Uniek.

  • Geen aanbetaling: een keuken kopen is een kwestie van wederzijds vertrouwen. Daarom vragen wij (als één van de weinige keukenspeciaalzaken) niet om een aanbetaling.
  • Lange garantie: een keuken is bedoeld om jarenlang mee te gaan. Daarom geven we minimaal 5 jaar garantie op elke keuken, en zelfs 10 jaar garantie op de montage.
  • Vakmanschap staat voorop: Een keuken is maatwerk en wordt speciaal voor u samengesteld. Hiervoor wordt uw huis opgemeten en installeert een ervaren specialist de keuken.
  • Begeleiding van A tot Z: we snappen heel goed dat u niet elke dag met het vernieuwen van uw keuken bezig bent. Daarom begeleiden we u bij alle stappen: van het samenstellen tot de apparatuur tot bijkomende bouw- en installatiewerkzaamheden.

 

Onze showroom in Hoogeveen

In onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen vindt u zeeën van inspiratie. Wij hebben een zéér ruim assortiment aan keukens en laten u graag de laatste trends, innovaties en materialen zien.

Bekijk op uw gemak onze keukens, of vraag ons deskundig personeel om met u door onze winkel te lopen en u de laatste modellen te tonen.

 

Ervaar uw nieuwe keuken in onze keukenbioscoop

Als u toch onze showroom bezoekt, nodigen wij u van harte uit om plaats te nemen in ons paradepaardje: onze 3D Keukenbioscoop. In deze keukenbioscoop maakt u een virtuele tocht langs onze keukens op een groot beeldscherm en krijgt u een hele goede indruk van de mogelijkheden die u krijgt als uw keuken op maat wordt gemaakt voor uw huis.

Wat gebeurt er als we een ander kookeiland plaatsen? Een andere afzuigkap gebruiken? Of als we u voorzien van extra apparatuur? U ervaart het, levensecht en op ware grote, op ons 3D beeldscherm.

 

Spectaculaire showroomaanbiedingen

Regelmatig maken showroommodellen plaats voor nieuwe keukens. Tegen een lage prijs een keuken kopen? Bezoek ons dan aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen, want u koopt een showroommodel tegen een sterk gereduceerde prijs.

Ook bij een showroomkeuken gelden de zekerheden die u van ons gewend bent, want ook bij een showroomkeuken zorgen wij voor een gedegen installatie en afwerking.