Showroomkeukens: korting op de keuken, niet op de service

Wij lopen graag voorop als het gaat om keukentrends en daarom vernieuwen wij met regelmaat onze showroom. Dit betekent dat er keukens zijn die plaats moeten maken voor nieuwe opstellingen en concepten die wij een plek willen geven in onze showroom. Met de aankoop van een showroomkeuken kunt u veel geld besparen en ontvangt u een hoogwaardig product tegen een eersteklas prijs.

showroomkeuken modern bij keukencentrum uniek in hoogeveen drenthe

Ruim assortiment showroomkeukens

Met een showroomkeuken koopt u héél véél keuken voor weinig geld. Wij hebben een ruim assortiment exclusieve keuken showroom modellen, van landelijke en zwarte keukens, tot exclusieve hoekkeukens. Bekijk hieronder ons assortiment en bezoek ons in Hoogeveen, Drenthe.

Uniek helpt van a tot z

Wilt u ook veel keuken voor een scherpe prijs? Dan is een showroomkeuken de ideale oplossing. Wij helpen u van a tot z, van het eerste kopje verse koffie tot aan het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken.

Welkom in onze prachtige showroom!

Met een bezoek aan onze showroom kunt u gegarandeerd volop keukeninspiratie opdoen. In de keukens die opgesteld staan, zijn altijd de laatste trends, innovaties, materialen en keukenapparatuur verwerkt.

Daarnaast hebben wij als één van de weinige keukenshowrooms in Nederland en als enige in Drenthe, een 3D-keukenbioscoop met een scherm van drie bij twee meter. Past die afzuigkap wel bij dat kastje?

Is er met een kookeiland nog wel voldoende ruimte in onze nieuwe keuken? Het keukenontwerp in 3D zien én beleven, geeft antwoord op al uw vragen. U wandelt virtueel door uw keuken en kunt fronten, afstanden, tegels en details van dichtbij bekijken.

Resultaat 1–6 van de 23 resultaten wordt getoond