Hoe ziet een moderne keuken eruit?

Een moderne keuken is tijdloos en met diverse accessoires kunt u het omtoveren tot een strakke, maar gezellige keuken. In deze blog laten wij u zien hoe een moderne keuken een extra dimensie kan geven aan uw woning. 

Wat is een moderne keuken?

Een moderne keuken staat bekend als een keuken met een strakke uitstraling. De strakke lijnen zorgen voor evenwicht binnen het luxe design. Moderne keukens zien we daarom vaak terug in een greeploze vorm, vanwege de strakke uitstraling.

 

Hoe richt u een moderne keuken in?

U kunt op verschillende manieren een moderne keuken inrichten. Met diverse accessoires en materialen creëert u al snel een stoere en frisse stijl. 

Heeft u een keuken met een neutrale kleur? Kies er dan voor om de achterwand te verven of te behangen. Denk bijvoorbeeld aan een witte keuken met een zwart blad en een beige kleur aan de muur. Vervolgens kunt u de keuken naar smaak aankleden met zwarte accessoires en planten.  

Bent u trots op uw servies en wilt u die graag showen? Dan is het heel smaakvol om een open rek of stoere houten planken te plaatsen. Op deze manier heeft u een eyecatcher en creëert u sfeer in de keuken.

 

#1 Moderne keuken met werkbladafzuiging

We kennen allemaal wel de afzuigkap die boven de kookplaat hangt. Wilt u ruimte creëren in uw moderne keuken? Onze revolutionaire werkbladzuiging zorgt voor de optimale combinatie van ruimte en gebruiksgemak. Het maakt de ruimte binnen no-time geurvrij op een bijzondere en stijlvolle manier.

#2 Een kokend water kraan in uw moderne keuken

Met een kokend water kraan heeft u direct heet of kokend water. Gemakkelijk als u thee wilt zetten of wanneer u gaat koken. Daarnaast creëert het veel ruimte op uw werkblad, aangezien een “ouderwetse” waterkoker niet meer nodig is.

Quooker Flex

#3 Wijnliefhebber? Dan is de wijnklimaatkast iets voor u

Wist u dat wijn vaak te warm of te koud wordt bewaard? Dat terwijl wijn het beste smaakt wanneer het op de optimale temperatuur wordt geschonken. Met de wijnklimaatkast is uw wijn altijd op de perfecte temperatuur. Het is niet alleen heel handig, maar het is ook nog eens een eyecatcher in uw moderne keuken. Met de lichten en glazendeur staat uw wijnvoorraad bovendien prachtig in de spotlights. 

Voorbeeld van een moderne keuken

Hoe ziet een moderne keuken eruit? Zoals we al eerder hebben benoemd: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij delen graag een paar voorbeelden van een moderne keuken

Vaak ziet u in een moderne keuken meerdere verschillende soorten materialen terugkomen. Daarnaast is elke indeling anders. U kunt ervoor kiezen om een kookeiland te nemen of een moderne keuken met een bar. 

Vindt u handgrepen in een keuken niet mooi? Dan raden wij u een greeploze moderne keuken aan. Wilt u echt voor een smaakvol effect gaan? Dan is een moderne keuken die lijkt te zweven echt iets voor u.

Onze keukencollectie

Maak kennis met alle stijlen en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens