exclusieve-keuken-Haecker_Hausausstellung_2019

Exclusieve keukens in onze luxe showroom

Een keuken is veel meer dan een verzameling van apparatuur en oppervlakten. Een keuken weerspiegelt uw persoonlijkheid en laat tot in de kleinste details uw smaak tot uitdrukking komen. En bij geen enkel keukentype is dit meer het geval dan bij de exclusieve keuken. In onze showroom vindt u een veelzijdig aanbod van de meest uiteenlopende luxe keukens, die stuk voor stuk uitblinken in kwaliteit en efficiëntie. Uw kookhoek wordt getransformeerd tot de ultieme blikvanger van uw huis, met een keuken die even praktisch is als bijzonder.

Ruime keuze exclusieve keukens in onze showroom

Niks is zo persoonlijk als een keuken. Daarom zijn al onze keukens van dichtbij te bekijken in onze showroom. Uw keuzevrijheid staat bij ons voorop, want wij voeren een breed assortiment aan modellen, materialen en opstellingen. Zo heeft u altijd een brede keuze en helpen wij u met het vinden van dé keuken die naadloos aansluit op uw eisen en wensen.

 

Begeleiding van a tot z bij Keukencentrum Uniek

In onze keukenspeciaalzaak nemen wij u graag mee langs de vele mogelijkheden die onze keukens te bieden hebben. Wij achterhalen hoe u uw keuken gebruikt en adviseren u graag over de beste manier om uw kookdromen tot uitdrukking te laten komen. Wij bieden u namelijk volledige begeleiding bij het kopen van een keuken. Dit begint bij het eerste kopje koffie – waarbij we bespreken welke opstelling en inbouwapparatuur het beste aansluit op uw wensen – tot het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken.

En heeft u in de komende jaren nog vragen of wensen? Ook dan bieden we uiteraard gepaste nazorg.

 

Onze 3D-bioscoop maakt verhalen tastbaar

In veel keukenwinkels hoort u verhalen over de veelzijdigheid van keukens. Wij gaan daarin een stap verder en laten het u ook echt zien. U bent namelijk van harte welkom om plaats te nemen in onze innovatieve 3D-bioscoop. Hier ervaart u precies wat er gebeurt als we de keuken aanpassen aan uw wensen.

Wat betekent een kookeiland voor uw bewegingsvrijheid? Welk afzuigsysteem creëert visuele rust? En hoeveel bladruimte wint u terug bij de aanschaf van inbouwapparatuur zoals een heetwaterkraan? U ontdekt het antwoord op al deze vragen en meer in de keukenbioscoop in onze showroom in Hoogeveen.

Wij zijn Uniek

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 koploper als het gaat om exclusieve keukens op maat. Wij staan voor luxe keukens voor een eerlijke prijs, inclusief de nodige begeleiding bij de aankoop en onze plaatsing. Ontmoet onze gepassioneerde medewerkers in onze showroom, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

 

 

 

Veelgestelde vragen over exclusieve keukens en onze showroom:

 

 

Verzorgen jullie de installatie?

Onze exclusieve keukens worden vakkundig geplaatst door onze ervaren medewerkers. De installatie wordt zorgvuldig voorbereid, waarbij uw ruimte vakkundig wordt opgemeten, zodat de installatie vlot en professioneel verloopt.

Wat kost een exclusieve keuken?

Onze exclusieve keukens worden op maat afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom noemen wij op onze website geen prijzen, want de levering van een nieuwe keuken is maatwerk. Wij nodigen u daarom graag uit om ons assortiment te bekijken in onze showroom aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen, waar onze keukenexperts graag met u meedenken over de beste keuken passend bij uw budget.

Is de keuken naar wens aanpasbaar?

Onze keukens worden op maat afgestemd op de wensen van onze klanten. De keuzevrijheid is hierdoor vrijwel oneindig: materialen, opstellingen en apparaten kunnen stuk voor stuk naar wens worden afgestemd.