showroom keuken in de showroom van keukencentrum uniek in drenthe

Complete keuken inclusief montage

Yes! U heeft uw droomkeuken gevonden, en nu? Bij Keukencentrum Uniek kunt u terecht voor een complete keuken inclusief montage. Zelf monteren is ook een optie, maar wij doen het met veel liefde en passie voor u. Daarnaast heeft u 5 jaar garantie op uw keuken en, als wij de montage mogen doen, 10 jaar garantie op de montage.

 

Wat hoort bij een complete keuken?

U kunt natuurlijk niet aan de slag gaan in een keuken die niet compleet is. De keukenkasten en werkblad spreken voor zich, maar welke keukenapparatuur wilt u toevoegen om uw keuken compleet te maken? U kunt kiezen uit de volgende apparatuur: 

 

Kom langs in onze showroom

Heeft u uw droomkeuken nog niet gevonden? Kom dan langs in onze showroom. Wij hebben keuken in verschillende stijlen, vormen, materialen, kleuren en opstellingen. Hoe bijzonder of ‘gewoon’ uw wensen ook zijn, wij ontwerpen altijd de keuken die voor 100% bij u past. 

Staat uw droomkeuken niet in onze showroom? Maak dan gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Wij maken graag een plan op maat.

 

Begeleiding van a tot z bij Keukencentrum Uniek

In onze keukenspeciaalzaak laten we u graag alle mogelijkheden zien die wij, op het gebied van keukens, hebben. Wij achterhalen hoe u uw keuken gebruikt, adviseren u en laten uw kookdromen werkelijkheid worden. Wij begeleiden u namelijk volledig bij het kopen van een keuken. Dit begint bij het eerste kopje koffie – waarbij we bespreken welke opstelling en inbouwapparatuur het beste aansluit op uw wensen – tot het ‘kookklaar’ opleveren van uw nieuwe keuken.

En heeft u in de komende jaren nog vragen of wensen? Ook dan bieden we uiteraard gepaste nazorg.

 

Wij zijn Uniek

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 koploper als het gaat om exclusieve keukens op maat. Wij staan voor luxe keukens voor een eerlijke prijs, inclusief de benodigde begeleiding bij de aankoop en plaatsing van een keuken. Ontmoet onze gepassioneerde medewerkers in onze showroom, aan de Galvanistraat 5 in Hoogeveen.

 

Veelgestelde vragen over complete keuken inclusief montage:

 

Wat kost een complete keuken inclusief montage?

De kosten bijdragen ongeveer tussen de 12.000 en 25.000 euro. Het is afhankelijk van welke apparatuur u kiest en hoe groot uw keuken is. 

 

Wat houdt een complete keuken in?

Onder de term ‘complete keuken’ verstaan wij: een werkblad, keukenkasten en apparatuur naar keuze. 

 

Hoe lang duurt de montage van een keuken?

De montage van een keuken duurt ongeveer 1 a 2 dagen. Mocht het langer duren dan krijgt u dat op tijd te horen.