bijkeuken Uniek

Bijkeuken op maat bij Uniek

Een standaard bijkeuken? Daar geloven we bij Keukencentrum Uniek niet in. Net als bij onze maatwerk keukens, bieden we ook bijkeukens op maat aan. Voor iedereen is er een passende oplossing, of het nu gaat om extra opbergruimte, een praktische wasruimte, of een georganiseerde plek voor afvalscheiding. Wij zorgen voor een bijkeuken die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

Meer weten over de mogelijkheden voor een bijkeuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Hoogeveen.

Neem contact op

Op maat gemaakt voor uw ruimte

Bij Keukencentrum Uniek bieden we niet alleen een maatwerk keuken van hoge kwaliteit, maar ook een bijkeuken op maat. Of u nu een naadloze overgang naar uw keuken wilt of een opvallend statement wilt maken, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor deze extra ruimte. Van praktische systemen met voldoende ruimte voor het opbergen van boodschappen, het wegwerken van de wasmachine en strijkplank, tot het efficiënt scheiden van afval. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze multifunctionele ruimte samen met ons.

 

Begeleiding van A tot Z

Uniek helpt u niet alleen aan een maatwerk keuken, maar begeleidt u ook graag bij het ontwerp tot de installatie van uw bijkeuken. We meten de bijkeuken in bij u thuis en monteren deze met een ervaren specialist. En indien gewenst organiseren wij zelfs alle bijkomende bouw- en installatiewerkzaamheden.

Jouw kast op maat

Op zoek naar een functionele oplossing voor rondslingerende schoenen of jassen? Een inloopkast voor je kleding? Of toch na jaren die wijnkast? Uniek biedt meer dan alleen keukens op maat. We helpen u graag aan een tv-meubel, een garderobe oplossing maat of wijn- of servieskast.

 

Ontdek meer over garderobekasten of andere functionele kasten bij Uniek!