beoordelingen-keukencentrum-uniek

Laat weten wat u van ons vindt
deze mensen gingen u al voor

Sinds 1975 hebben wij al heel wat prachtige keukens op mogen leveren. Hieronder een kleine greep uit wat mensen zoal over ons zeggen.

Monique Baan

“Heel erg blij met mijn nieuwe keuken! Werd goed geholpen door Eppo die al snel door had wat ik mooi vond…

Inplannen van plaatsing was ook geen probleem en het plaatsen zelf door Enzo uitstekend gedaan, dacht ook mee aan bepaalde optische oplossingen. Dank voor de goede zorgen!

Jaap Wieken

Werd hartelijk ontvangen door Hans. Legde uit wat ik graag wilde en hij verwees mij door naar Dennis die van de hoed en de rand weet…

Onder het genot van een koffie heb ik uitgelegd wat ik wilde en Dennis heeft mij door zijn mooie showroom geleid om ideeën op te doen. Terug bij de keukentafel kon we best wel snel zaken en hebben de zaak rond gemaakt. Korte lijntjes daar hou ik van.

Anouk van der Velde

Wij zijn ontzettend tevreden over het gehele proces. Bij de eerste keer kijken naar een keuken zijn wij vriendelijk geholpen…

Wij hadden niet het gevoel dat we met een ‘echte’ verkoper aan tafel zaten, zoals meestal wel het geval is bij keukenzaken. Al onze wensen konden we bespreken en we kregen een eerlijke mening van Dennis. Dennis heeft voor ons een plaatje gemaakt en uiteindelijk een 3D tekening. Er werd goed met ons meegedacht, naar ons geluisterd en advies gegeven. Al onze wensen zijn in de keuken gekomen. We hebben altijd goed contact gehad met Uniek en ook de montage via Petter Montage was uitstekend, Jeroen werkte erg netjes. Wij hebben een behoorlijk luxe keuken gekregen voor een eerlijke prijs.

Familie Lalkens

Onze eerste ervaring met Keukencentrum Uniek was in 2009, toen er in onze gerenoveerde 17e eeuwse stadswoning een nieuwe keuken moest worden geplaatst…

Dennis is toen met zijn vader langs gekomen om te bekijken welke stijl keuken het beste zou passen. Dat is uitgedraaid op een prachtig stukje maatwerk tussen alle scheve en kromme muren.

Inmiddels zijn wij verhuisd en ook in deze woning werd het tijd voor een nieuwe keuken. We hoefden niet na te denken waar we heen moesten gaan: Uniek.

Ditmaal bleek een showroom model perfect te passen. Dennis en Eppo hebben dit gevisualiseerd in de 3d studio, om te laten zien dat door het plaatsen van 1 muur we zowel de keuken kwijt konden alsmede ruimte te creëren voor een voorraadkast. Zodoende waren bovenkastjes overbodig. Erg slim!

Onze hele begane grond werd gerenoveerd en de keuken moest worden ingepast in dit traject. Uniek onderhield contact met de installateur en met ons.
Natuurlijk gaan er op een bouwplaats waar meerdere partijen actief zijn wel eens iets mis, en dit werd keurig opgelost.
Na plaatsing en eerste gebruik kwamen er wat kleine onvolkomenheden aan het licht en dan is 1 telefoontje genoeg om het meestal dezelfde dag nog te verhelpen.

Uniek kenmerkt zich in onze ogen door korte lijntjes, duidelijk advies en een nuchtere mentaliteit.

Edwin Lovers

Uitstekende service. Luisteren echt naar de wensen van de klant.

Moto Marco

Tot nu toe zeer professioneel en vakbekwaam geholpen…

De keuken ook hier besteld, hoop dat de aftersales ook zo professioneel zijn. Dan zal alles goedkomen. Enne, het is de vierde keuken in ons huis in alle jaren. Dus ik heb er alle vertrouwen in!

Maak kennis met ons team

Wie is wie?

Onze
keukencollectie

Maak kennis met alle stijlen
en laat je inspireren.

Ontdek onze keukens