Uw favoriete wijn altijd op de juiste temperatuur

Wijn smaakt natuurlijk het beste bij een optimale temperatuur. Met een wijnklimaatkast is uw fles nooit te warm of te koud, maar altijd perfect.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Drink met smaak

Met een (inbouw) wijnkoeler van bijvoorbeeld Miele of AEG haalt u een flexibele opslag voor wijnflessen van meerdere soorten en maten in huis. De wijnklimaatkasten passen naadloos in het design van uw keuken en zo bewaart u uw flessen uiterst stijlvol en op de juiste temperatuur. Zeker als u kiest voor een koeler die uitgerust is met verschillende temperatuurniveaus. Dan kunt u in één en dezelfde kast rode en witte wijnen bewaren.

Kies niet alleen voor functionaliteit, maar ga voor een eyecatcher in uw keuken. Door de combinatie van bijvoorbeeld een glasdeur en verlichting ligt uw wijncollectie letterlijk in de schijnwerpers, waardoor deze wijnkoelkast de ‘wow-factor’ toevoegt aan uw keuken.

Wijn zoals wijn bedoeld is

De temperatuur van de wijn bepaalt de smaakbeleving. Toch worden bij veel mensen de wijnflessen bewaard op een plek die niet optimaal is. Het gevolg? Rode wijn wordt vaak te warm en witte wijn te koud gedronken. Met een wijnklimaatkast voorkomt u dit en smaakt wijn zoals het door de maker is bedoeld.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op