Moderne werkbladafzuiging combineert gemak met smaak

Iedereen kent de traditionele afzuigkap. Maar combineert u liever stijl met gemak? Maak dan kennis met de revolutionaire werkbladafzuiging van BORA. Deze werkbladafzuiging integreert de luchtafvoer in de kookplaat combineert zo stijl met efficiëntie.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

BORA Classic 2.0

De BORA Classic 2.0 staat bekend om zijn minimalistische design en gemakkelijke bediening. Deze keukenhulp is bovendien uiterst stil, zelfs op de allerhoogste stand. En omdat de keukenafzuiging eenvoudig schoon te houden is, is hij bij uitstek geschikt voor wie graag tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven.

BORA Professional 2.0

Met de BORA Professional haalt u een lichtafzuigingssysteem in huis die zich met gemak kan meten met de apparatuur in de horeca. Een intelligent touchoppervlak en digitale sensoren zorgen voor extra bedieningsgemak, waarbij de afzuigprestaties automatisch worden bijgesteld aan de hand van uw kookgedrag op dat moment.

BORA Pure

De BORA Pure is de uiterst stille, en toch bijzonder effectieve werkbladafzuiging van BORA. Door intuïtieve bediening en een automatische regeling van de afzuiging heeft u geen omkijken naar de instellingen en kunt u zich volledig concentreren op wat u in uw keuken natuurlijk het liefste doet: koken.

De afzuiging die veel tijd bespaart

Werkbladafzuiging van BORA is méér dan een stijlvolle keukenhulp. De revolutionaire techniek maakt uw keuken namelijk razendsnel geurvrij én voorkomt ook dat u kostbare tijd verliest aan het onderhouden en schoonmaken van luchtfilters.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op