Water koken zonder waterkoker

Met een Quooker kokendwaterkraan heeft u altijd direct heet of kokend water binnen handbereik. Een slimme keus want u bespaart ruimte in de keuken, dus de ‘ouderwetse’ waterkoker kan per direct de deur uit.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Quooker Flex

Deze handzame drie-in-éénkraan zorgt ervoor dat u altijd warm, koud en kokend water bij de hand heeft. Deze onmisbare keukenhulp is energiezuinig bespaart u niet alleen een hoop ruimte in de keuken, maar beschermt u vooral veel tijd. Heet water nodig om mee te koken of voor een kop thee? Met deze veelzijdige kraan hoeft u er nooit meer op te wachten.

Quooker Cube

Met de Cube haalt u voortaan alles uit één kraan: niet alleen stromen zowel kokend als warm water moeiteloos uw glas in, maar ook bruisend en zelfs gefilterd water zijn slechts één draai aan de knop bij u verwijderd. Water smaakte nog nooit zo lekker als uit deze veelzijdige kraan van het topmerk Quooker.

Quooker Fusion

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Deze stijlvolle kraan is verkrijgbaar in meerdere finishes, waaronder messing, nikkel, chroom en roestvrij staal.

Stijlvol zwart

Zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex worden geleverd in een stijlvolle zwarte uitvoering. Combineer de kraan bovendien met de CUBE, en u heeft maar liefst vijf soorten water (warm, koud, kokend, gefilterd en bruisend) uit één en dezelfde stijlvolle kraan.

De kraan die u geld bespaart

Een keuze voor een Quooker betekent dat u geen gas meer verbruikt om uw water aan de kook te brengen. En koopt u regelmatig flessen bronwater in de supermarkt? Die kunnen definitief van uit boodschappenlijst af, want met de Quooker Cube heeft u altijd koel, gefilterd en bruisend water binnen handbereik.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op