Uw keukenapparatuur bepaalt uw kookbeleving

Iedereen heeft zijn eigen manier van koken. Logisch natuurlijk. De één zet het liefste zoveel mogelijk pannen tegelijk op het vuur, terwijl de ander juist maximaal gebruik maakt van de oven, de gril of zelfs de magnetron. Daarom bepaalt u bij ons zelf met welke apparatuur uw keuken wordt geleverd. Kiest u voor een traditionele oven of heeft u juist een voorkeur voor een multifunctioneel model? Alles is mogelijk, en we helpen u graag met kiezen.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Heteluchtovens

De heteluchtoven is uw veelzijdige kookhulp, die door de ingebouwde ventilator de warmte geleidelijk over de oven verdeeld. Zo zorgt de heteluchtoven voor een goede garing van uw gerechten, waarbij het niet uitmaakt of u veel of weinig in de oven doet. Bakt u vaak meerdere gerechten tegelijk? Dan is een heteluchtoven vaak een uitstekende keuze.

Stoomovens

Door op lage druk te stomen blijven meer voedingsstoffen en vitaminen bewaard dan als u zou koken met traditionele pannen. Koken met stoom is niet alleen gezond, het is ook nog eens bijzonder smaakvol: door de combinatie van ovenwarmte en stoom blijft ieder gerecht mals en behoort uitgedroogd eten definitief tot het verleden: uw vlees smaakt sappig van binnen en zowel vis als groenten houden hun smaak en knapperigheid.

Combimagnetron

De combimagnetron combineert de snelheid van een normale magnetron met de voordelen van een heteluchtoven. De magnetronfunctie warmt maaltijden razendsnel op en de ovenfunctie bakt, grilt en/of stoomt. Het voordeel van de combimagnetron is de besparing op de ruimte, want u heeft één apparaat in plaats van twee.

Conventionele ovens

De traditionele heteluchtoven is nog steeds de eerste keuze voor veel van onze klanten. De warmte van de elektrische oven komt van onderen, wat de oven bij uitstek geschikt maakt voor veel gangbare gerechten, waaronder ovenschotels, brood en taart.

Bakken, braden en stomen

Of u nu wilt bakken, braden of stomen: met een multifunctionele oven of combimagnetron van Uniek haalt u altijd een elegante kook- en bakhulp in huis.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op