De beste kookplaat is voor iedereen anders

Een kookplaat is bepalend voor uw kookbeleving. Maar welke kookplaat het beste is? Het antwoord op die vraag is natuurlijk heel persoonlijk. In onze showroom in Hoogeveen laten wij u graag zien én ervaren hoe het is om te koken op bijvoorbeeld inductie, keramiek of op gas.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Gas

Een kookplaat op gas is bekend en vertrouwd en daardoor een te verantwoorden keuze voor een heleboel mensen. Op termijn zal het koken op gas worden ingehaald door duurzame alternatieven, maar de verwachting is dat het nog minstens tien jaar gaat duren voordat de meeste huishoudens zijn overgestapt van aardgas op nieuwere energiebronnen.

Keramisch

De keramische kookplaat is de bekendste manier van elektrisch koken en staat bekend om de kenmerkende rode cirkels waar de pannen op geplaatst kunnen worden. Een keramische kookplaat is duurzaam, praktisch en bovendien gemakkelijk schoon te houden.

Inductie

Koken op een inductiekookplaat is sneller en energiezuiniger dan het keramisch koken. Een inductieplaat werkt met warmteverspreiding door magnetische velden, waardoor de kookplaat binnen 25 seconden warm is. Voor inductie gebruikt u speciale pannen, die de hitte optimaal verdelen en zorgen voor de optimale kookervaring.

Gas op glas

Wilt u koken op gas maar toch de moderne uitstraling van inductie? Dan is gas op glas wat u zoekt. De kookplaat is ingebouwd in het werkblad en heeft een glazen oppervlakte met een sierlijke glans.

U kiest zelf

Een keuken van Uniek wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U bepaalt niet alleen het soort kookplaat, maar ook de afmeting en het aantal pitten of kookzone’s.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op