De geur van de ochtend

Echt lekker wakker worden begint met de geur van verse koffie in de ochtend. Met een smaakvol koffiezetapparaat begint u uw dag in stijl.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Verfijnde aroma’s en smaken

Koffiezetapparaten met vers gemaalde bonen combineren duurzaamheid met een uiterst verfijnde smaak. Samen met de bonensoort, zorgt de juiste waterdruk en de temperatuur ervoor dat uw kop koffie éxtra lekker smaakt. Of u nu het meest geniet van een cappuccino, espresso, Latte Macchiato of een normale kop koffie: met een koffiezetapparaat uit onze uitgebreide collectie zit u altijd goed. Kiest u ervoor om verschillende apparaten uit dezelfde serie (bijvoorbeeld de 7000 serie van Miele) aan te schaffen. Dan is het design perfect op elkaar afgestemd op en is het een absolute meerwaarde voor uw keuken.

Geïntegreerd in het geheel

Koffiezetapparaten kunnen los op uw aanrechtblad staan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Door uw koffiezetapparaat in de keuken te integreren, brengt u rust en harmonie terug in uw ochtendritueel. Kijk, dat is nou eens lekker wakker worden.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op