De vanzelfsprekendheden van een koelkast en vriezer

U stelt hoge eisen aan uw koel- en vriesapparatuur. Dat snappen wij heel goed. Immers, de plek waar u uw eten bewaart moet niet alleen praktisch zijn, maar ook overzichtelijk én eenvoudig reinigbaar. Daarom blinkt de door ons geleverde keukenapparatuur uit in gemak, toegankelijkheid en hygiëne. Vanzelfsprekend.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Koelkasten

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan koelkasten, met meerdere opties om uit te kiezen voor elke gezinssamenstelling en -grootte. Welk model u ook kiest, wij verzekeren u in alle gevallen van de beste apparatuur: energiezuinig, duurzaam en met de hoogste stilteniveaus.

Vriezers

Voor wie niet houdt van frequente bezoeken aan de supermarkt, is de vriezer natuurlijk een uitkomst. Uw eten wordt moeiteloos ingevroren in een eventueel stijlvol weggewerkt vriesvak. Dankzij de nieuwste vriestechnieken wordt uw eten op de optimale temperatuur ingevroren, waarbij de smaak bewaard blijft en de versheid is gegarandeerd.

Koelvriescombinaties

Een koelvriescombinatie combineert de voordelen van twee apparaten in één stijlvolle keukenhulp. Met een koelvriescombinatie bespaart u ruimte in uw keuken en heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik – van de ijsjes tot de drankjes en uw ingevroren artikelen.

Energiezuinig en stil

Koelkasten en vriezers anno nu worden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van het afvoeren van condens en warmte. Zo weet u zeker dat uw apparatuur niet alleen geruisloos is, maar ook uiterst zuinig is in het stroomverbruik.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op