Schone lucht in een handomdraai

Koken is fijn, maar niemand wil graag nare luchtjes na afloop. Een goede afzuigkap is daarom natuurlijk een must in iedere keuken. Een moderne afzuigkap werkt snel en efficiënt en is, dankzij het werk van moderne keukendesigners, een sierlijke aanvulling op uw kookhoek of kookeiland.

Alleen apparatuur
van de beste merken

Bekijk

Eiland

Deze stijlvolle afzuigkap vormt de robuuste ventilatieoplossing voor uw kookeiland. De eilandschouw zweeft als het ware boven uw kookzone en kan zo optimaal elk geurtje gelijk afzuigen. Wij bieden een ruime keuze aan modellen, variërend van robuust tot design, waarbij het bovendien mogelijk is om de eilandschouw een bepalende rol te laten spelen in de verlichting van uw keuken.

Inbouw

Een inbouw afzuigkap gaat naadloos op in het design van de keuken en blinkt uit in onopvallendheid. U hoort hem niet, u ziet hem niet, maar profiteert wel van het allergrootste voordeel: schone lucht, daar waar u het nodig heeft.

Vlakscherm

De vlakscherm afzuigkap wordt weggewerkt in een bovenkast, waardoor alleen een smal font zichtbaar is. De geïntegreerde afzuigkap kent bovendien een intuïtief bedieningsgemak: door de kap naar voren te trekken wordt de luchtafzuiging ingeschakeld. En bent u klaar met koken? Dan schuift u simpelweg het front weer in en stopt de werking.

Wand

De wandafzuigkap is een echte eye-catcher voor uw keuken. Deze blikvanger wordt subtiel gemonteerd aan de muur, waarbij nare luchtjes gelijk worden afgevoerd door de subtiel weggewerkte schouw. Een wandschouwafzuigkap staat voor meer ruimte door een bijzonder vlak ontwerp en is daarmee een graag geziene gast in menig modern interieur.

De stille kracht

Een afzuigkap wilt u liever niet horen. Daarom blinken alle afzuigkappen in onze collectie uit in geruisloosheid.

Vraag nu gratis ons
‘speciaal boek voor u’ aan!

Aanvragen

Keukenspeciaalzaak sinds 1975

Keukencentrum Uniek is sinds 1975 een familiebedrijf én keukenspeciaalzaak. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij gaan altijd voor volledige ontzorging…

Meer over ons

Verstand van alle keukenapparatuur.

Wilt u advies over keukenapparatuur? Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons op 0528 262270.

Neem contact op